Грант для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства

На виконання Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» (із змінами), інформуємо, що суб’єкти господарювання, які планують подаватися на гранти, зможуть самостійно оцінити перспективи свого господарства, основні параметри свого проекту та заяви для отримання гранту.

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної військової адміністрації інформує

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної військової адміністрації інформує, що відкрито реєстрацію на освітньо-грантову програму для жінок-фермерок з сільської місцевості TalentA-2023.

ДЕПАРТАМЕНТ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної військової адміністрації інформує, що фундація імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Global Fund for Community Foundations проводить конкурс мікрогрантів для включення внутрішньо переміщених осіб у соціальне та економічне життя приймаючих громад «Ділимося Хлібом» Житомирської області.

Запрошення на офлайн тренінг 16.05.2023 о 15:00 м. Житомир

Кожен та кожна з нас—творець власного щастя. Наше майбутнє залежить від того, що ми робимо наразі. І починати потрібно терміново, закладаючи маленькі цеглинки у свій будинок під назвою «майбутнє».