У ЦНАПАХ ЖИТОМИРЩИНИ ТРИВАЄ НАБІР ДО ЛАВ “ГВАРДІЇ НАСТУПУ”. ДОЛУЧАЙТЕСЯ ЗАДЛЯ СПІЛЬНОЇ ПЕРЕМОГИ!

Головне бажання українців цього року – Перемога. Завдяки партнерам і союзникам ми нарощуємо свою військову потугу. Снаряди, зброя, танки, обладнання – ця допомога щоразу зростає. Ми відчуваємо підтримку усього демократичного світу і маємо інструменти для досягнення Перемоги. Вона неодмінно буде. Долучившись до нових підрозділів, кожен може зробити свій внесок у нашу спільну справу та наблизити день Перемоги України.

“ГВАРДІЯ НАСТУПУ”: У ЖИТОМИРСЬКОМУ РАЙОНІ ТРИВАЄ НАБІР У ШТУРМОВІ БАТАЛЬЙОНИ ВОСЬМИ НОВИХ БРИГАД

Охочі приєднатися до «Гвардії наступу» можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, скористатися телефоном гарячої лінії: 080 010 00 20 для консультації або ж прийти за адресою: м. Житомир, пл. Польова, 8 («Прозорий офіс»). Тут з добровольцем поспілкуються та запишуть у новий підрозділ за його вибором.

Про заборону любительського лову щуки

Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області повідомляє, що відповідно до пункту 3 розділу II Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 700 від 19.09.2022 р., зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 16.11.2022 р. за № 1412/38748, з 15 лютого до 31 березня 2023 року встановлено заборону на любительський лов щуки у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області на період нерестової активності даного виду риб.

ФОРМУЮТЬСЯ ШТУРМОВІ БРИГАДИ «ГВАРДІЯ НАСТУПУ». ДОЛУЧАЙТЕСЯ!

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили під час майбутнього наступу.

До уваги жителів Потіївської сільської територіальної громади!!!

Шановні громадяни! Будьте обережні! Електричний струм небезпечний для життя! Не дозволяйте дітям гратися з електроприладами. Не користуйтесь пошкодженими електророзетками та електроприладами з пошкодженою ізоляцією. Не використовуйте електроприлади у вологих приміщеннях. Не включайте одночасно декілька потужних електроприладів в одну розетку. Відключайте з розетки побутові електроприлади коли Ви ними не користуєтесь. Застосовуйте тільки справні запобіжники заводського виготовлення.

До уваги жителів Потіївської сільської територіальної громади!!!

Постановою Кабінету Міністрів України від 17 січня 2023 р. № 39 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738», внесено зміни до програм грантової підтримки (мікрогранти на власну справу, гранти на розвиток садів та теплиць), які передбачають: