До уваги жителів с. Потіївка!!!

20.03.2023 р. та 21.03.2023 р. о 10.00 в приміщенні Потіївської амбулаторії відбудеться зустріч з благодійною організацією "Червоний хрест", медичну консультацію буде проводити лікар, а також буде видача безкоштовних ліків.

До уваги аграріїв Потіївської сільської територіальної громади!!!

З 1 березня Програма US AID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України надає агровиробникам добрива для ярих і озимих культур та насіння соняшника. Проект здійснюється у межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) - AGRI-Україна, започаткованої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

           «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована    в межах  с.Облітки по вул.Шевченка, Житомирського району,  Житомирської області»

Інформаційний лист

На сьогоднішній час, Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Головне управління надають (безпекова ситуація дозволяє) адміністративні послуги щодо реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки, як через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС (портал «ДІЯ») так і у паперовому вигляді.

Набір на спеціалізацію - QA. Формуємо надійний айтішний тил для українських захисників!

Набір на спеціалізацію - QA. Формуємо надійний айтішний тил для українських захисників! > > Формуємо надійний айтішний тил для українських захисників! > Мрієш гарантовано отримати роботу тестувальником? > Цікаво, як ​працюють різні ​програмні продукти, тобі властиві: пунктуальність​ і допитливість​ -​ професія тестувальника для тебе! > Це надійний шанс почати заробляти реальні гроші​!​ > У нас ти отримаєш необхідні знання і вміння та персональний супровід до працевлаштування! > Факультет тестування програмного забезпечення Вінницької ІТ-Академії проводить прийом документів на спеціалізації - Ручне та Автоматизоване тестування. Реєстрація та подача документів: [https://ita.in.ua/entrant | https://ita.in.ua/entrant?fbclid=IwAR3O0USnrAiAv5ctuP72cTGFg5Ghtc1mgvHBr4yNILu9RoShy8a7rvte8Kc] > Швидка консультація за 067-431-19-21 > Крута новина для тебе! Дану спеціалізацію із гарантованим працевлаштуванням можна вже отримати з будь-якої точки світу онлайн: [https://online.ita.in.ua/ | https://online.ita.in.ua/?fbclid=IwAR0RDiX9ctQuWnhVvkj2VdhsMQ21HEAfMFhX-aUADBCfBv8-Ib9eHsblNg4] > > Раніше Вінницька ІТ-Академія [відкрила безкоштовний доступ для всіх українських айтішників | https://intita.com/news/tisyachi-ukrainskih-aitishnikiv-vivchaut-angliisku---bezkoshtovno_1663247015] до власних онлайн-модулів для самостійного вивчення англійської мови. > Крім того, для покращення своєї англійської, можна використовувати [спеціалізовану літературу | https://intita.com/news/5-nezaminnih-knig-i-posibnikiv-z-vivchennya-angliiskoi-movi-dlya-teperishnih-chi-maibutnih-aitishnikiv_1656577166] , яку розробили професійні викладачів ІТ-Академії. > Програми навчання: [Manual QA | https://intita.com/news/yak-shvidko-i-garantovano-uviiti-v-it-testuvalnikom-_1657721791] та [AQA | https://intita.com/news/v-it-avtomatichno-z-vinnickou-it-akademieu-_1657960885?fbclid=IwAR23o-jvEBb3gqb7i8RV95jCm3oynfIqbKGbdp7k-CaVtpSSaXitV4s12D8] > *ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - [список доповнюється постійно | https://intita.com/news/rosiiski-osvitni-platformi-i-servisi---idit-vslid-za-vashim-voennim-karablom-_1648040154] . > Ми у соцмережах: [YouTube | https://www.youtube.com/channel/UC2EMqcr4pEBuTGEJBaFgOzw] [Facebook | https://www.facebook.com/vinnytsia.itacademy] [ Instagram | https://instagram.com/ita.in.ua?utm_medium=copy_link] [ Telegram | https://t.me/IT_Academy_Vinnytsia] > > > Copyright © 2023 Intita.Всі права захищені

#ГВАРДІЯНАСТУПУ: ДОЛУЧАЙСЯ ДО КОМАНДИ МІЦНИХ І ВИТРИВАЛИХ ВОЇНІВ БРИГАДИ “СПАРТАН”. ВІДЕО

«Поєднані духом наступу» – це про офіцерів та солдат бригади Національної Гвардії України «Спартан», одного з вісьми підрозділів “Гвардії наступу”, що нищитиме ворога на всіх фронтах.

Опитування

📢 ‼️ОПИТУВАННЯ ‼️📢 🔰Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА/ОВА разом з U-Report Ukraine проводить опитування, щоб дізнатися, яка тематика заходів цікавить молодих людей нашої області. 📌На основі результатів опитування U-Report будуть відібрані найактуальніші для молоді теми та розроблені заходи, для реалізації молодіжної політики у 2023 році. 1. Переходьте за лінком у зручний для вас месенджер: 💛 у Messenger: http://m.me/ureportukraine 💛 Telegram-бот: http://t.me/ureportukrainebot 💛 Viber-бот: https://chats.viber.com/ureportukraine 2. Відправляйте слово "ztgo" в чат-бот. 3. Проходьте опитування. Якщо ви вже є U-репортером, тоді просто пишіть слово "ztgo" в чат-бот і проходьте опитування! Дякуємо команді U-Report Ukraine та Дитячому фонду ООН UNICEF Ukraine за можливості! #Твоя_думка_важлива #UNICEF #UNICEFUkraine #UREPORT #youth #upoint #ureport #Житомирщина #юнісеф #Україна #молодь

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАД ЖИТОМИРЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬСЯ НА НАВЧАННЯ ЗІ СТВОРЕННЯ ПЛАНУ КОМУНІКАЦІЇ ЗМІН

Як пов’язані між собою протести мешканців та відсутність у громаді спеціаліста з комунікацій? Чому комунікаційна стратегія не менш важлива для громади, ніж стратегія розвитку? Що таке комунікаційний план та як його зробити?