ОГОЛОШЕННЯ!!!

         Німецька федеральна компанія з міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» висловлює Вам свою повагу і шанування.

Державна податкова служба України - Головне управління ДПС у Житомирській області

І. Реєстрація РРО/ПРРО в контролюючих органах – передумова початку господарської діяльності, пов’язаної з продажем товарів/наданням послуг Суб’єкти господарювання, на яких поширюється дія Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», для здійснення розрахункових операцій в готівковій та/або безготівковій формі зобов’язані зареєструвати РРО або ПРРО в контролюючих органах.

ПОВІДОМЛЕННЯ

 Потіївська сільська рада повідомляє, що наказом управління Державного агентства меліорації та рибного господарства України у Житомирській області (Житомирський рибоохоронний патруль ) від 07.08.2023 рік  №47-у «Про встановлення літньо–осінньої заборони на лов раків у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області у 2023 році» з метою збереження популяції річкових раків та забезпечення їх охорони у період другої ланки, у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області з 15.08.2023 р. по 30.09.2023 р. включно встановлюється заборона на будь- який лов річкових раків.

До уваги агровиробників

Інформуємо, що продовжується прийом заявок на отримання 1 тонни мінеральних добрив (нітроамофоски (NPK 16:16:16/15:15:15) для осінньої посівної компанії, для основного та припосівного внесення.