До уваги агровиробників

Інформуємо, що продовжується прийом заявок на отримання 1 тонни мінеральних добрив (нітроамофоски (NPK 16:16:16/15:15:15) для осінньої посівної компанії, для основного та припосівного внесення.

Оголошення про виявлення безхазяйного майна

Виконавчий комітет Потіївської сільської ради, Житомирського району Житомирської області повідомляє, що на території Потіївської територіальної громади Житомирської області виявлено та розпочато процедуру визнання безхазяйним наступне нерухоме майно:

БІЛЬШІСТЬ ШАХРАЙСЬКИХ ФІШИНГОВИХ САЙТІВ ПОХОДЯТЬ З РФ – ЦЕНТР КІБЕРЗАХИСТУ НБУ

Щодня в Україні за посиланнями на фішингові сайти переходять у середньому 10 000–15 000 громадян, всі ці люди потенційно можуть стати жертвами шахраїв. Приблизно дві третини з виявлених Центром кіберзахисту НБУ фішингових сайтів (68%) походять з рф. Значна частина цих ресурсів пропонують українцям оформити грошову допомогу!

ДО УВАГИ ВПО ТА ГРОМАД ЖИТОМИРЩИНИ! РОЗПОЧАТО ВІДБІР ПРОЄКТІВ ІНСТРУМЕНТІВ CIVIC TECH ДЛЯ ПІДТРИМКИ МАЛОГО ТА МІКРОБІЗНЕСУ

Act to Support – це акселераційна програма та конкурс проєктів цифрових інструментів, спрямованих на підтримку ВПО, зокрема молоді, малого та мікробізнесу, та громад, які приймають переселенців.