До уваги жителів Потіївської сільської територіальної громади!!!

Потіївська сільська рада отримала гуманітарну допомогу у вигляді візків колісних для осіб з інвалідністю та візків колісних реабілітаційних для тих, хто потребує ці допоміжні засоби, просимо звертатися у сільську раду до Пікульської Валентини Михайлівни.

Звіт про проведення внутрішньої оцінки якості соціальної послуги Догляд вдома, згідно Державного стандарту за 2022р.

Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 449 від 01.06.2020 року «Про затвердження Порядку проведення моніторингу надання та оцінки якості соціальних послуг», вимог наказу Міністерства соціальної політики України від 27.12.2013 № 904 «Про затвердження Методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг» та згідно наказу директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» № 5 від 01.08.2022р. було створено комісію з моніторингу та оцінки якості соціальних послуг.

Комунальна установа "Центр надання соціальних послуг"

        Комунальна установа "Центр надання соціальних послуг" Потіївської сільської ради висловлює щиру подяку за надання технічної благодійної допомоги у рамках проекту «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», що впроваджується Партнерством «Кожній дитині» (@Partnership for Every Child/Кожній дитині) за підтримки UNISEF Ukraine (@UNISEF Ukraine) на замовлення Міністерства соціальної політики України та Національної соціальної сервісної служби Українии» фахівцю з соціальної роботи Мельник С.В. у вигляді планшету, впевнені, що ця допомога сприятиме покращенню роботи.