#ПОРУЧ – ПРОЕКТ БЕЗКОШТОВНОЇ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ У ЖИТОМИРІ ТА ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 24.05.2023 15:52
Кількість переглядів: 162

Фото без опису
Вітаємо!
>  
>  До Вас звертається команда волонтерів проєкту [#Поруч | https://netnarkotik.com.ua/uk/proekt-poruch-zhitomir/] . Мета проєкту надання безкоштовної психо-соціальної допомоги:
>  - внутрішньо переміщеним особам;
> - військовим які зіткнулися з посттравматичним стресовим розладом;
> - біженцям з тимчасово окупованих територій;
> - та іншим людям які потрапили у складні життєві обставини;
> - залежним людям (алкоголь, наркотики, ігрова залежність) та їх родинам і близьким.
> Проект реалізується за ініціативи і підтримки громадської організації «Роблю Житомир Здоровим» та Житомирської філії громадської спілки «Міжнародна Антинаркотична Асоціація». Дипломовані практикуючі психологи та психотерапевти, що співпрацюють з нами, готові надавати безкоштовні консультації та проводити сеанси із людьми, які опинилися у скрутному життєвому становищі.
>  Ми намагаємося надати допомогу як можна більшій кількості людей, що її потребують, в тому числі і в Вашій громаді. Для цього максимально поширюємо інформацію про можливість отримати безкоштовну допомогу.
> Для цього просимо Вас опублікувати на сайті Вашої громади у розділі новини або у іншому розділі, нашу  інформаційну статтю (або прес-реліз) про проект [#Поруч  | https://netnarkotik.com.ua/uk/proekt-poruch-zhitomir/] з посиланням на сторінку цього проекту https://netnarkotik.com.ua/uk/proekt-poruch-zhitomir/ (прохання робити це посилання активним/клікабельним, щоб читач міг натиснути на нього і перейти на сторінку на нашому сайту).
>  Для зручності додаємо текст прес-релізу.
>  Прес-реліз:
> Програма безкоштовної психо-соціальної допомоги [#Поруч | https://netnarkotik.com.ua/uk/proekt-poruch-zhitomir/] .
> Україна протягом останніх років переживає складні події, які безпосередньо впливають на життя людей. Через війну на Сході країни тисячі людей були вимушені залишити свої домівки та переїхати в інші міста України, відчути на собі втрати близьких та травми від насильства. Також, проблема алкогольної та наркотичної залежності поширена не тільки в Україні, але й у всьому світі, і вимагає негайного вирішення.
>  
> З метою підтримки та допомоги тим, хто зазнав травм та стресових ситуацій, у місті Житомир була запущена програма безкоштовної психо-соціальної допомоги [#Поруч | https://netnarkotik.com.ua/uk/proekt-poruch-zhitomir/] . Ця програма спрямована на допомогу вимушено переміщеним особам, алко та нарко залежним, військовим та постраждалим від війни в Україні.
>  
> Головною метою програми є надання безкоштовної психологічної та соціальної допомоги людям, які потребують її найбільше. В рамках програми проводяться різні види психотерапії, такі як індивідуальні та групові консультації з досвідченими психологами та психотерапевтами. Крім того, учасники програми можуть отримати безкоштовні консультації зі соціальних питань, зокрема з проблем з працевлаштуванням та отриманням житла.
>  
> Окрім психологічної та соціальної підтримки, програма [#Поруч | https://netnarkotik.com.ua/uk/proekt-poruch-zhitomir/] також надає можливість зайнятися корисними заняттями та розвагами. Це може бути участь у спортивних заходах, мистецьких та культурних подіях, волонтерська діяльність та інші активності, які допоможуть людям забути про свої проблеми та познайомитися з новими людьми.
> Мета нашого проекту - надання безкоштовної професійної психо-соціальної допомоги для:
> • військовим, які зіткнулися з посттравматичним стресовим розладом та їх близьким;
> • біженцям з тимчасово окупованих територій;
> • внутрішньо переміщених осіб;
>  
> • іншим людям, які потрапили у складні життєві обставини.
> Команда проекту [#Поруч | https://netnarkotik.com.ua/uk/proekt-poruch-zhitomir/] - це дипломовані практикуючі психологи та психотерапевти з великим досвідом соціально-психологічної допомоги.
> Також наші фахівці будуть працювати у
> • Кропивницькому
> • Дніпрі 
> • Запоріжжі 
> • Одесі
> • Кропивницькому
> Проєкт реалізується за ініціативи і підтримки громадської організації «Роблю Житомир Здоровим» та Житомирської філії громадської спілки «Міжнародна Антинаркотична Асоціація».
> Більш детальна інформація та звернутись за допомогою можна за посиланням:
> https://netnarkotik.com.ua/uk/proekt-poruch-zhitomir/

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора