Юрій Тарасюк підбив підсумки реалізації інтерактивного івенту «Стежка ментального здоров’я» на теренах Житомирського району

Протягом січня поточного року в кожній громаді Житомирського району, в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»,  проходили інтерактивні заходи під назвою «Стежка ментального здоров’я».

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги: Знайомимо з національними амбасадорами проєкту

#Анжеліка_Терлюга – віцечемпіонка Олімпійських ігор з карате, чемпіонка Всесвітніх та Європейських ігор, перший номер світового рейтингу, а ще – національний амбасадор проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

ПРОФІЛАКТИКА ГРИПУ ТА ГРВІ

ГРВІ – це група інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів, об'єднує гострі респіраторні вірусні інфекції, які в окремих випадках викликають ускладнення. Винними в цьому можуть бути різні віруси, але всі хвороби цього виду мають подібні механізми розвитку і клінічні прояви. Найчастіше ГРВІ розвивається при проникненні в організм таких інфекційних агентів, як                риновіруси, віруси грипу і парагрипу, аденовіруси, респіраторно-синцитіальний вірус.                                                                                                                            ГРВІ приносять безліч незручностей, проте, вони не можуть зрівнятися за симптомами з грипом. У будь-якому випадку з'ясувати чи це ГРВІ чи Грип допоможуть швидкі тести на виявлення грипу.                                                       Інкубаційний період ГРВІ (проміжок часу від попадання вірусу в організм до появи перших симптомів хвороби) залежить від того, яким інфекційним агентом викликано захворювання. Його тривалість варіюється від двох до семи днів, але частіше за все перші симптоми ГРВІ з'являються на другий або третій день після контакту з хворим. В інкубаційному періоді захворювання людина може відчувати легке нездужання, дратівливість.

Прозорість та підзвітність: посилюємо антикорупційний напрямок

При Житомирській районній військовій адміністрації створено робочу групу з питань протидії корупції «Прозорість та підзвітність». Відповідне розпорядження 15 січня 2024 року підписав начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк. 

#ТиЯк?: Ментальне здоров’я крізь призму мистецтва і добрих справ

Ніхто не може заперечити той факт, що мистецтво позитивно впливає на наш емоційний стан, допомагає відійти від буденності, тривожного повсякдення, естетично і духовно збагатитися. Зрештою підтримати своє ментальне здоров’я.