СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ГРИП ТА ГРВІ СТАНОМ НА 6 ЛЮТОГО 2023.

   Впродовж останнього тижня, за період з  30 січня по 5 лютого 2023 року, в Житомирській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіла  5961особа,  що на 13,4% хворих більше ніж за попередній тиждень. Відзначається епідемічна активність середнього рівня інтенсивності.     Зростання  захворюваності відзначається серед всіх вікових груп дітей та  дорослого населення. 

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА «ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ»

ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» висловлює вам свою повагу та звертається з наступним.

“ДОВІДНИК БЕЗБАР’ЄРНОСТІ”: УСИНОВЛЕННЯ ПІД ЧАС ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ. ЩО ЗМІНИЛОСЯ?

На початку повномасштабних воєнних дій в Україні процедуру усиновлення було неможливо здійснювати. Це був вимушений крок через неможливість забезпечити дотримання законодавства та безпеку дітей. Коли ситуація стала більш контрольованою, можливість усиновлення відновилася.

УКРАЇНА ПОТРЕБУЄ ТИХ, ХТО ГОТОВИЙ СТАТИ НА ЗАХИСТ РІДНОГО КРАЮ!

Запрошуємо  патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – військовозобов’язаних віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку,  приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ.

МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ - для ознайомлення

Міністерство культури та інформаційної політики України опрацювало лист Адміністрації Держспецзв'язку від 09.12.2022 № 16-3782/ВС2 до листа Апарату Ради національної безпеки і оборони України від 02.12.2022 № 3518/16-05/2-22 щодо вжиття заходів стосовно забезпечення сталої трансляції телерадіоканалів АТ «НСТУ» через мережу наземного цифрового телебачення, радіомовлення на FM- частотах і можливості використання як резервних каналів діапазону середніх хвиль та звертається з наступним. У зв’язку з відключенням електроживлення об’єктів Концерну РРТ через ракетні обстріли РФ, філії Концерну РРТ в першу чергу забезпечують роботу технічних засобів мобільних операторів і роботу цифрових передавачів мультиплексу МХ-1, у якому транслюються програми АТ «НСТУ» «Єдині новини», а також роботу FM-передавачів УР-1 «Перший». Для забезпечення доступом громадян до життєво важливої інформації в умовах відсутності електроживлення, просимо поширити офіційними онлайн- каналами, іншими засобами (друковані ЗМІ, інформаційні брошури у пунктах незламності) інформацію про частоти радіопрограм АТ «НСТУ» в кожному регіоні. Перелік радіочастот доступний за посиланням (https://cutt.ly/02KMCPE). Також, у пунктах незламності з мережею Інтернет, українське телебачення та «Українське радіо» доступні у додатку «Дія».  

ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО ПОШИРЕННЯ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ COVID-19 В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА ПЕРІОД З 20.01.2023 по 26.01.2023

зареєстровано 98 випадків захворюванняCOVID-19, показник 8,1 на 100 тисяч  населення, що на 28%  нижче показника попереднього тижня; серед дітей до 17 роківвиявлено 11 випадків (12%); госпіталізовані 32 захворілих осіб (33%); померлих осіб немає; одужало 93 людей;  залишаються хворіти 217 чоловік, показник на 100 тисяч населення - 18,1.  

СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ГРИП ТА ГРВІ СТАНОМ НА 30.01.2023.

   Впродовж  останнього тижня, за період з  23 по 29 січня 2023 року, в Житомирській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло  5258 осіб, що на 3% хворих менше ніж за попередній тиждень. Відзначається епідемічна активність середнього рівня інтенсивності.     Зниження захворюваності відбулося за рахунок  дорослого населення. 

СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ГРИП ТА ГРВІ НА 23.01.2023

Впродовж останнього тижня, за період з 16 по 22 січня 2023 року, в Житомирській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 5432 особи, що на 9% хворих менше ніж за попередній тиждень.