ОЛЕКСАНДР ХОМИЧ ВІДВІДАВ ЦНАП У ЖИТОМИРІ, ДЕ ПРАЦЮЄ РЕКРУТИНГОВА ГРУПА З НАБОРУ ДОБРОВОЛЬЦІВ ДО «ГВАРДІЇ НАСТУПУ»

Уже понад п’ять тижнів в Україні триває формування додаткових штурмових бригад «Гвардія наступу»  в системі Міністерства внутрішніх справ України.

#ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ПОНАД 243 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ПОДАТКУ НАДІЙШЛО В МІСЦЕВІ БЮДЖЕТИ ГРОМАД ВІД МАЛОГО БІЗНЕСУ

За повідомленням ГУ ДПС у Житомирській області до місцевих бюджетів від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень цього року надійшло 243,5 мільйони гривень єдиного податку.

Співробітниками пробації у Радомишлі здійснено перевірку виконання громадських робіт.

       10 березня 2023 року співробітницею Житомирського районного сектору №6 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Ольгою Куцько здійснено  перевірку виконання засудженим покарання у вигляді громадських робіт у Вишевицькій громаді Житомирського району Житомирської області. 

Житомирський районний сектор № 6 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області

Житомирським районним сектором № 6 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області із неповнолітнім  суб’єктом пробації проведено захід  до Дня народження українського поета, письменника та художника Тараса Шевченка.

У ЖИТОМИРІ КАНДИДАТОМ У ПОЛІЦЕЙСЬКУ «ЛЮТЬ» СТАВ ХЕРСОНЕЦЬ ВОЛОДИМИР ДІДЕНКО. ВІДЕО

22-річний Володимир Діденко – корінний херсонець. З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну активно проявляв проукраїнську позицію та разом з іншими херсонцями був учасником мітингів і протестів на вулицях уже окупованого міста. Нині Володимир живе і працює в Житомирі. А зовсім скоро сподівається повернутись на малу батьківщину у складі Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють», щоб назавжди вимести ворога з українських земель. 

ЯКІ ВОНИ, ДОБРОВОЛЬЦІ ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ «БУРЕВІЙ», І ЯК ПРОХОДИТЬ ЇХНЄ НАВЧАННЯ? ВІДЕО

Формування нових бригад і підрозділів у рамках «Гвардії наступу» триває, але деякі батальйони оперативного призначення уже готуються до зустрічі з ворогом. Військовослужбовці як з бойовим досвідом, так і без нього, проходять вишкіл у бригаді «Буревій», де їх готують до найзапекліших боїв проти ворога.

ОСНОВНИМИ ЗАВДАННЯМИ ДЛЯ БІЙЦІВ «ГВАРДІЇ НАСТУПУ» МВС Є БОЙОВА ПІДГОТОВКА ТА ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ

ОСНОВНИМИ ЗАВДАННЯМИ ДЛЯ БІЙЦІВ «ГВАРДІЇ НАСТУПУ» МВС Є БОЙОВА ПІДГОТОВКА ТА ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ, – ІГОР КЛИМЕНКО. ВІДЕО 28 лютого 2023 Гвардія наступу