Курс “Підприємництво і фінансова грамотність. 8 клас”

Дата: 07.06.2024 10:53
Кількість переглядів: 72

Національний банк України  повідомляє, що в межах мандата щодо підвищення рівня фінансової грамотності розробив безплатний дистанційний курс із підвищення кваліфікації для педагогів за напрямом “Фінансова грамотність” під назвою “Підприємництво та фінансова грамотність. 8 клас”. Курс із підвищення кваліфікації “Підприємництво та фінансова грамотність” 8 клас” створений для того, щоб допомогти педагогам: сформувати професійні та предметні компетентності за напрямом “Фінансова грамотність”; підготуватися до впровадження предмета “Підприємництво та фінансова грамотність” у 8 класах на базі модельної освітньої програми “Підприємництво та фінансова грамотність. 8–9 класи” для закладів загальної середньої освіти (автори: Беспалко І. В., Войтицька Л. В., Тригуб О. В., Ролік В. А.); підвищити власний рівень фінансової грамотності. Після завершення курсу та успішного складання фінального тесту передбачено отримання сертифіката на 20 годин або 0,7 кредиту Європейської кредитно-трансферної системи. Програма курсу розміщена за посиланням: https://cutt.ly/GerbSWzI 

Повідомляємо про перший набір вчителів закладів загальної середньої освіти, що братимуть участь в інноваційному освітньому проєкті всеукраїнського рівня за темою “Розроблення і впровадження навчальнометодичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освітиˮ (далі – пілотні школи НУШ), та вчителів, які готові “пілотуватиˮ предмет “Підприємництво та фінансова грамотність” у 8 класах, починаючи з 1 вересня 2024 року, на навчання за цим напрямом. Навчання триває 4 тижні та включає 15 вебінарів, тестування та роздаткові матеріали. Перша група розпочне заняття з 2 липня 2024 року, друга група – з 30 липня 2024 року. Розклад занять курсу можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/lerbqhP6. Навчання та отримання сертифіката про підвищення кваліфікації безкоштовні. Форма реєстрації для педагогів пілотних шкіл НУШ на навчання за посиланням: https://cutt.ly/dervMEbx. 6 червня 2024 року о 14.00 відбудеться онлайн-зустріч з організаторами. Запрошуємо директорів пілотних шкіл НУШ та педагогів, які будуть викладати предмет “Підприємництво і фінансова грамотністьˮ у 8 класах з 1 вересня 2024 року, зареєструватися на зазначену зустріч за посиланням: https://cutt.ly/HerxnMyU. Про початок курсу “Підприємництво і фінансова грамотність. 8 клас” для загального проходження всіма бажаючими буде повідомлено в окремому листі до кінця 2024 року. 

У разі виникнення додаткових запитань освітні заклади можуть звертатися за електронною адресою: talan@bank.gov.ua, в темі листа просимо зазначити «Курс “Підприємництво і фінансова грамотність. 8 клас”»

 

СЛАВА УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора