23 травня — День Героїв України

Дата: 23.05.2024 11:27
Кількість переглядів: 107

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДень Героїв — це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.
Зараз, коли тисячі українців та українок свідомо стали на шлях Героїв, вдягнувши піксель, щоб захистити нашу країну від загарбника, ми особливо глибоко відчуваємо тісний зв’язок сотень поколінь лицарів вільної України. 

Сьогодні, як і щодня ми маємо шанувати загиблих за волю України, приділяти увагу тим, хто, на щастя, зараз поряд з нами, військовим, які повернулися з війни, втративши свої сили та здоров’я за нашу Незалежність. Наші захисники повинні відчувати нашу гордість, повагу та турботу про них та вдячність за їх саможертовність.

Вічна слава та пам’ять кожному, хто поклав своє життя за мирну Україну. Ми не забудемо їх звитягу та не пробачимо ворогу вчинені злочини. Ми обов’язково здобудемо нашу Перемогу і завжди будемо пам’ятати тих, хто її здобував!

 Слава Україні! 
Слава нашим Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора