Фінальні змагання з футзалу завершили третій етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Житомирському районі!

Дата: 29.04.2024 12:30
Кількість переглядів: 32

Фінальні змагання з футзалу завершили третій етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Житомирському районі!

Дата: 29.04.2024 10:56

Кількість переглядів: 76

  


От і добіг фінішу третій етап захоплюючого спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», до якого учнівські команди, організатори змагань, тренери, судді йшли довгих чотири місяці. Попереду – обласні змагання шкільних ліг.

Фото без опису

А 27 квітня у мальовничому містечку Радомишль, у спорткомплексі «Динамо», де кілька тижнів тому стартували ігри районного етапу, відбулися фінальні змагання з футзалу серед чотирьох команд ЗСО Житомирського району – Чуднівського ліцею, Приворотської гімназії (Брусилівська громада), Новоборівського ліцею та ліцею №30 м. Житомир.

Почесними гостями підсумкового змагального дня стали перший заступник начальника Житомирської РВА Сергій Кириченко, начальник Житомирського  обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міносвіти України Володимир Зорнік, голова асоціації футзалу Житомирської області Віктор Таран, начальник відділу  освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Житомирської РВА Ярослава Журавель.

Підтримати команди футзалістів до Радомишля прибув амбасадор Житомирщини, відомий український співак, музикант, композитор, лідер гурту "Коло ФрАнка" Ігор Воєвуцький. Тужлива авторська пісня у його виконанні «Повій вітре на Вкраїну», що так співзвучна з нинішнім неспокійним часом, глибоко зворушила усіх присутніх на цьому спортивному святі.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся Радомишльський міський голова Володимир Тетерський.

Сергій Кириченко від імені начальника Житомирської РВА та від себе особисто висловив вдячність усім причетним до організації змагань. А командам побажав успіхів, яскравих емоцій та не менш яскравої гри.

«Девіз «Пліч-о-пліч – разом переможемо» об’єднує не тільки дітей, а й всю країну. Бажаю спортивної перемоги юним футзалістам та перемоги Україні над ворогом!» – підкреслив перший заступник начальника Житомирської РВА. 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих у російсько-українській війні українських захисників.

Після енергійної руханки та короткої розминки розпочалася емоційна, напружена боротьба, де кожна команда продемонструвала гарний рівень підготовки, спритність, майстерність та силу командної єдності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Абсолютними фаворитами, а в результаті – чемпіонами стала команда Чуднівського ліцею, яка і представлятиме Житомирський район з цього виду спорту на обласних змаганнях «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Срібний призер – футзалісти ліцею №30 м. Житомир, бронзовий – команда з Новоборівського ліцею.

Завершальним акордом ІІІ етапу «Пліч-о-пліч» стала урочиста церемонія нагородження юних спортсменів, їхніх тренерів. Подяками Житомирської районної військової адміністрації були відзначені ті, хто допомагав в організації та проведенні  спортивних заходів, що відбулися в Житомирському районі у межах масштабного проєкту.

Безмежна вдячність ЗСУ за захист та можливість нашим дітям навчатися, тренуватися і змагатися. Користуючись нагодою, на знак глибокої шани до тих, хто ціною власного життя виборював свободу та незалежність своєї держави, Сергій Кириченко та Володимир Тетерський поклали квіти до Меморіалу слави загиблим Воїнам у Радомишлі.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

#плічопліч #разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора