Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 29.01.2024 09:32
Кількість переглядів: 104

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру
бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4 1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання

державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: ПОТІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА; 12225, Україна , Житомирська обл., Житомирський район, с. Потіївка, вул. Центральна, буд. №31; код ЄДРПОУ 04343903; категорія - передбачена п.1 ч.4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі», а саме орган місцевого самоврядування
  2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «М'ясо», код ДК 021:2015: 15110000-2 «М’ясо»
  3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-23-015764-a
  4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

з/п

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість, кг

Технічні, якісні характеристики товару

1

Філе куряче охолоджене

кг

758

Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (філе), охолоджене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Не допускається постачання товару з неякісною технологічною обробкою, з наявністю льоду або снігового нальоту, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, з ознаками несвіжості. Фасована в упаковку, з маркуванням.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90%

2

Філе куряче заморожене

кг

975

Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (філе), заморожене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Термін придатності до споживання   товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.

3

Стегно куряче (верхня частина) заморожене

кг

300

Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (стегно), заморожене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, без залишків пір’я, пуху, пеньків та волосоподібного пір’я, подряпин, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Термін придатності до споживання   товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.

4

М’якоть без кістки свинини, охолоджене

 

кг

290

Якість товару має відповідати вимогам стандартів  ДСТУ 4590 та наступним вимогам: М’ясо свинини (напівфабрикат натуральний від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням) не жирне від задньої, лопаточної, шийної частини  без сала та без кісток, 1 категорії (охолоджене).

Запах, смак - чистий, без сторонніх присмаків і запахів. Товар має бути відповідного пакування та з  необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). Термін придатності до споживання   товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання

5

 

 

М’якоть без кістки яловичини, охолоджене

 

 

 

кг

 

 

200

 М'ясо яловичини в/г, ДСТУ 4589-2006, охолоджене, без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90%.

 

Термічний стан: охолоджене (м'ясо птиці, м'ясо свинини, м'ясо яловичини, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці та великої рогатої худоби і подальшого охолодження), заморожене (м'ясо птиці). Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Оцінка якості. Згідно вимог стандартів та має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше ніж 80-90%.

М'ясо  (ДК 021:2015 Код CPV 15110000-2)

  1. Обгрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості

предмета закупівлі:

розмір бюджетного призначення визначений згідно кошторису на 2024 рік, в сумі 391 302,00 грн. з ПДВ. Розрахунок потреби в предметі закупівлі  здійснювався на підставі аналізу фактичного використання товарів для забезпечення діяльності закладів освіти громади у минулих періодах та з урахуванням норм на одну дитину.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру
бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4 1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання

державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: ПОТІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА; 12225, Україна , Житомирська обл., Житомирський район, с. Потіївка, вул. Центральна, буд. №31; код ЄДРПОУ 04343903; категорія - передбачена п.1 ч.4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі», а саме орган місцевого самоврядування
  2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «М'ясо», код ДК 021:2015: 15110000-2 «М’ясо»
  3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-23-015764-a
  4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

з/п

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість, кг

Технічні, якісні характеристики товару

1

Філе куряче охолоджене

кг

758

Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (філе), охолоджене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Не допускається постачання товару з неякісною технологічною обробкою, з наявністю льоду або снігового нальоту, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, з ознаками несвіжості. Фасована в упаковку, з маркуванням.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90%

2

Філе куряче заморожене

кг

975

Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (філе), заморожене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Термін придатності до споживання   товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.

3

Стегно куряче (верхня частина) заморожене

кг

300

Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (стегно), заморожене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, без залишків пір’я, пуху, пеньків та волосоподібного пір’я, подряпин, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Термін придатності до споживання   товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.

4

М’якоть без кістки свинини, охолоджене

 

кг

290

Якість товару має відповідати вимогам стандартів  ДСТУ 4590 та наступним вимогам: М’ясо свинини (напівфабрикат натуральний від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням) не жирне від задньої, лопаточної, шийної частини  без сала та без кісток, 1 категорії (охолоджене).

Запах, смак - чистий, без сторонніх присмаків і запахів. Товар має бути відповідного пакування та з  необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). Термін придатності до споживання   товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання

5

 

 

М’якоть без кістки яловичини, охолоджене

 

 

 

кг

 

 

200

 М'ясо яловичини в/г, ДСТУ 4589-2006, охолоджене, без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90%.

 

Термічний стан: охолоджене (м'ясо птиці, м'ясо свинини, м'ясо яловичини, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці та великої рогатої худоби і подальшого охолодження), заморожене (м'ясо птиці). Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Оцінка якості. Згідно вимог стандартів та має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше ніж 80-90%.

М'ясо  (ДК 021:2015 Код CPV 15110000-2)

  1. Обгрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості

предмета закупівлі:

розмір бюджетного призначення визначений згідно кошторису на 2024 рік, в сумі 391 302,00 грн. з ПДВ. Розрахунок потреби в предметі закупівлі  здійснювався на підставі аналізу фактичного використання товарів для забезпечення діяльності закладів освіти громади у минулих періодах та з урахуванням норм на одну дитину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора