Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4 1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання
державних коштів» (зі змінами))
- Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: ПОТІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА; 12225, Україна , Житомирська обл., Житомирський район, с. Потіївка, вул. Центральна, буд. №31; код ЄДРПОУ 04343903; категорія - передбачена п.1 ч.4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі», а саме орган місцевого самоврядування
- Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «М'ясо», код ДК 021:2015: 15110000-2 «М’ясо»
- Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-23-015764-a
- Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування товару |
Одиниця виміру |
Кількість, кг |
Технічні, якісні характеристики товару |
1 |
Філе куряче охолоджене |
кг |
758 |
Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (філе), охолоджене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Не допускається постачання товару з неякісною технологічною обробкою, з наявністю льоду або снігового нальоту, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, з ознаками несвіжості. Фасована в упаковку, з маркуванням. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90% |
2 |
Філе куряче заморожене |
кг |
975 |
Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (філе), заморожене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Термін придатності до споживання товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. |
3 |
Стегно куряче (верхня частина) заморожене |
кг |
300 |
Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (стегно), заморожене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, без залишків пір’я, пуху, пеньків та волосоподібного пір’я, подряпин, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Термін придатності до споживання товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. |
4 |
М’якоть без кістки свинини, охолоджене
|
кг |
290 |
Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 4590 та наступним вимогам: М’ясо свинини (напівфабрикат натуральний від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням) не жирне від задньої, лопаточної, шийної частини без сала та без кісток, 1 категорії (охолоджене). Запах, смак - чистий, без сторонніх присмаків і запахів. Товар має бути відповідного пакування та з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). Термін придатності до споживання товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання |
5 |
М’якоть без кістки яловичини, охолоджене
|
кг |
200 |
М'ясо яловичини в/г, ДСТУ 4589-2006, охолоджене, без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90%. |
Термічний стан: охолоджене (м'ясо птиці, м'ясо свинини, м'ясо яловичини, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці та великої рогатої худоби і подальшого охолодження), заморожене (м'ясо птиці). Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Оцінка якості. Згідно вимог стандартів та має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше ніж 80-90%.
М'ясо (ДК 021:2015 Код CPV 15110000-2)
предмета закупівлі:
розмір бюджетного призначення визначений згідно кошторису на 2024 рік, в сумі 391 302,00 грн. з ПДВ. Розрахунок потреби в предметі закупівлі здійснювався на підставі аналізу фактичного використання товарів для забезпечення діяльності закладів освіти громади у минулих періодах та з урахуванням норм на одну дитину.
(відповідно до пункту 4 1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання
державних коштів» (зі змінами))
- Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: ПОТІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА; 12225, Україна , Житомирська обл., Житомирський район, с. Потіївка, вул. Центральна, буд. №31; код ЄДРПОУ 04343903; категорія - передбачена п.1 ч.4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі», а саме орган місцевого самоврядування
- Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «М'ясо», код ДК 021:2015: 15110000-2 «М’ясо»
- Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-23-015764-a
- Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування товару |
Одиниця виміру |
Кількість, кг |
Технічні, якісні характеристики товару |
1 |
Філе куряче охолоджене |
кг |
758 |
Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (філе), охолоджене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Не допускається постачання товару з неякісною технологічною обробкою, з наявністю льоду або снігового нальоту, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, з ознаками несвіжості. Фасована в упаковку, з маркуванням. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90% |
2 |
Філе куряче заморожене |
кг |
975 |
Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (філе), заморожене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Термін придатності до споживання товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. |
3 |
Стегно куряче (верхня частина) заморожене |
кг |
300 |
Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 3143 та наступним вимогам: м’ясо птиці (стегно), заморожене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, без залишків пір’я, пуху, пеньків та волосоподібного пір’я, подряпин, розривів поверхні, плям, з чистим характерним запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Термін придатності до споживання товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. |
4 |
М’якоть без кістки свинини, охолоджене
|
кг |
290 |
Якість товару має відповідати вимогам стандартів ДСТУ 4590 та наступним вимогам: М’ясо свинини (напівфабрикат натуральний від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням) не жирне від задньої, лопаточної, шийної частини без сала та без кісток, 1 категорії (охолоджене). Запах, смак - чистий, без сторонніх присмаків і запахів. Товар має бути відповідного пакування та з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). Термін придатності до споживання товару на дату поставки продукції повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання |
5 |
М’якоть без кістки яловичини, охолоджене
|
кг |
200 |
М'ясо яловичини в/г, ДСТУ 4589-2006, охолоджене, без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90%. |
Термічний стан: охолоджене (м'ясо птиці, м'ясо свинини, м'ясо яловичини, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці та великої рогатої худоби і подальшого охолодження), заморожене (м'ясо птиці). Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Оцінка якості. Згідно вимог стандартів та має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше ніж 80-90%.
М'ясо (ДК 021:2015 Код CPV 15110000-2)
предмета закупівлі:
розмір бюджетного призначення визначений згідно кошторису на 2024 рік, в сумі 391 302,00 грн. з ПДВ. Розрахунок потреби в предметі закупівлі здійснювався на підставі аналізу фактичного використання товарів для забезпечення діяльності закладів освіти громади у минулих періодах та з урахуванням норм на одну дитину.