Фото без опису

На Житомирщині стартує новий проєкт “Спроможний бізнес - спроможна країна”

 

На замовлення програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини ГО “Вдоскональ себе” імплементує новий проєкт “Спроможний бізнес - спроможна громада”. Для представників малого та середнього бізнесу проведуть тренінги з публічних закупівель, проєктного менеджменту та особливостей роботи з реєстраторами розрахункових операцій (РРО). Це унікальна можливість безкоштовно отримати цінні знання для розвитку та вдосконалення власної справи. ГО “Вдоскональ себе” запрошує до реєстрації на тренінги.

 

Протягом вересня та жовтня ми проведем низку корисних тренінгів:

 

  • Як знаходити грантові можливості та удосконалити проєктний менеджмент (30.09-01.10);
  • Особливості роботи із РРО (реєстратори розрахункових операцій) та персоналом (14-15.10);
  • Як працювати з системою державних закупівель Прозоро (28-29.10).

 

Запрошуємо представників бізнесу міста Житомир та області зареєструватися для участі у тренінгах за посиланням:

 

https://docs.google.com/forms/d/1Q3Ap8YgTfJjiTUMmR1WmsyWxDG2Fz59zuz0ZsBMfUnw/viewform?edit_requested=true

 

«У межах цього проєкту для підприємців проведуть навчання по роботі із системою державних закупівель Прозоро, особливостей роботи із РРО, грантових можливостей та роботі з персоналом. Учасники зможуть не лише підвищити свої знання та компетенції, але й успішно реалізувати їх на практиці. Разом розберемо, як можна залучати грантові кошти задля сталого розвитку бізнесу, та подолаємо усі страхи, які стримували від участі у державних тендерах», – розповідає голова ГО «Вдоскональ себе» Сергій Трохимишин.

 

Програма тренінгів буде надіслана пізніше. Заходи відбуватимуться офлайн, кількість місць обмежена, про участь в проекті всіх буде проінформовано додатково електронною поштою.

 

Окрім тренінгових заходів заплановані консультації для представників малого і середнього бізнесу з практичних питань їх діяльності.  Також для обміну досвіду між МСП та для підвищення обізнаності підприємців будуть організовані навчальні тури  до інших великих та успішних підприємств. Такий бізнес-туризм сприятиме обміну досвідом між учасниками та наочному прикладі, як можна масштабувати власну справу, знайти партнерів у своїй роботі.

 

Проєкт «Спроможний бізнес – спроможна громада» фокусуватиметься на підвищенні компетентностей представників малого і середнього підприємництва на Житомирщині, зокрема тренінгові заходи із відновлення і сталого розвитку бізнесу.  Європейський Союз і уряд Німеччини сприяють тому, аби український бізнес ставав міцнішим та не просто відновлював свою діяльність, а й розширив межі своєї роботи, виходив на міжнародний ринок.

Довідкова інформація: Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Вдоскональ себе» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.