Фото без опису

        Виконавчий комітет Потіївської сільської ради повторно оголошує конкурс на придбання службового житла – житлового будинку на вторинному ринку с.Потіївка

Організатор конкурсу – Виконавчий комітет Потіївської сільської ради. Код ЄДРПОУ: 04343903. Поштова адреса – Україна, 12225, Житомирська область, Житомирський район, с.Потіївка, вул. Центральна, 31, e-mail: [pot_sovet@ukr.net].

Особа, уповноважена на зв’язок з учасниками: БОНДАРЧУК Віталій Олексійович – начальник архітектурно-земельного відділу містобудування, житлово-комунального господарства Потіївської сільської ради, моб.тел. +380981110649; ЧЕРНЯК Юлія Іванівна-начальник соціального захисту населення Потіївської сільської ради, моб.тел.+380970881930.

Головний розпорядник коштів: Виконавчий комітет Потіївської сільської ради. Джерело фінансування конкурсу: кошти бюджету Потіївської сільської територіальної громади.

Конкурс проводиться на підставі: Житлового кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого постановою Ради Міністрів Української РСР від 4 лютого 1988 року № 37, Положення про службове житло Потіївської сільської територіальної громади, затвердженого рішенням тридцять сьомої сесії сільської  ради восьмого скликання від 14 липня 2023 року № 1296 “Про затвердження програми щодо придбання службового житла в Потіївській громаді на 2023 рік”,  рішення виконавчого комітету Потіївської сільської ради від 18 липня 2023 року № 322 «Про створення конкурсної комісії з організації заходів щодо придбання службового житла ».

Розрахунки здійснюватимуться у національній валюті. Усі документи, що входять до складу конкурсної пропозиції, повинні бути складені українською мовою.

Учасниками конкурсу можуть бути лише власники нерухомого майна. Учасник, який подав конкурсну пропозицію, зобов’язується дотримуватись її умов протягом 30 календарних днів з дати розкриття конкурсних пропозицій.

Вимоги до запропонованого житла

Житловий будинок повинен бути неаварійний, без тріщин та будь-яких пошкоджень стін, покрівлі, не потребувати капітального ремонту, бути впорядкованим, придатним для проживання і відповідати встановленим санітарним та технічним вимогам (енергозабезпечення, газ та альтернативне опалення, централізоване водопостачання, водовідведення (вигрібна яма або каналізація).

Загальна площа запропонованого будинку (без урахування літніх приміщень, господарських будівель) повинна бути не менше 60 кв.м.

Учасниками конкурсу можуть бути запропоновані житлові будинки, загальна площа яких перевищує рекомендовану площу. Житло повинно бути запропоноване у житлових будинках на вторинному ринку на території с.Потіївка.

Відсутність заборгованості за комунальні послуги.

Відсутність самовільно збудованих об’єктів.         

Загальна вартість житла не повинна перевищувати граничну вартість 1 кв.м. загальної площі житла, визначену законодавством України (Згідно наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 09.03.2023 № 139 «Про затвердження показників опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України .

Видатки, пов’язані з проведенням конкурсу та з придбанням житла на вторинному ринку, проводяться за рахунок учасника (переможця) конкурсу та не включається в цінову пропозицію.

З переможцем конкурсу укладається договір купівлі-продажу житла.

Оплата послуг з оформлення договору купівлі-продажу, витрат, пов’язаних зі сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів), покладається на продавця (власника будинку).

Учасник, при визначенні вартості об’єкта нерухомості і подачі конкурсної пропозиції, має враховувати всі вищевказані витрати.

Перелік документів, що необхідно надати до конкурсної комісії

Особи, які бажають запропонувати житло для продажу, повинні надіслати (надати) до конкурсної комісії у закритому вигляді з позначкою «На конкурс» такі документи:

1. Заява про участь у конкурсі із зазначенням прізвища ім’я по батькові фізичної особи, її місця проживання, номера телефону,e-mail, пропозиція щодо житлового приміщення яке пропонується до продажу (визначенням характеристик житлового приміщення, ціни, адреси);

2. Копії всіх сторінок паспорта громадянина України та реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу державної податкової служби і мають відмітку в паспорті);

3. Інформаційна довідка з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, що підтверджує відсутність заборони відчуження об’єкту нерухомого майна та обтяжень на нерухоме майно;

4. Копії документів, що підтверджують право власності на житло, яке пропонується до придбання;

5. Копія технічного паспорта на квартиру, будинок, дата складання якого не перевищує 12 місяців на момент подання документів;

6. Довідка (або довідки) про відсутність заборгованості по сплаті всіх житлово-комунальних послуг, чинна (чинні) на дату подання документів;

7. Фотозображення житла (квартири) у кількості не менше 5 шт;

8. Довідка про зареєстрованих осіб;

9. Оцінка вартості житла відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну діяльність в Україні» та позитивний висновок рецензента (подається у випадку визнання переможцем перед укладенням договору купівлі-продажу).

Відповідальність за достовірність наданих документів несе учасник конкурсної пропозиції.

Вимоги до конкурсних пропозицій

Конкурсна пропозиція подається у письмовій формі за підписом учасника у запечатаному конверті. Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора конкурсу з позначкою «На конкурс». Документи на конкурс приймаються протягом 20 календарних днів з дня опублікування оголошення з 8:30 до 17:30 у робочі дні за адресою: 12225, Житомирська область, Житомирський район, с.Потіївка, вул. Центральна,31.

Конкурсні пропозиції розглядаються протягом десяти робочих днів з дати кінцевого терміну їх подання. Розкриття конкурсних пропозицій проводиться за адресою: 12225, Житомирська область, Житомирський  район, с.Потіївка, вул.Центральна, 31 (зала засідань) . Конкурсна комісія має право протягом встановленого терміну оглянути житло на місці. Учасники повинні забезпечити доступ до цього житла. Конкурсні пропозиції, надані після кінцевого терміну їх подання або направлені з порушенням вимог, визначених у оголошенні, не розглядаються.

Переможцем визначається учасник конкурсу, який подав найвигіднішу конкурсну пропозицію, що відповідає визначеним вимогам (рівні між собою технічні, комунікаційні характеристики), за якою вартість придбання 1 м² загальної площі житла на вторинному ринку Потіївської територіальної громади є найнижчою серед запропонованих, а житло  відповідає встановленим санітарно-технічним вимогам.

За результатами аналізу конкурсних пропозицій складається протокол, в якому зазначаються результати конкурсу.

 

Додаткова інформація: Інформація про конкурс розміщуються на веб-сайті Потіївської сільської ради за посиланням: https://potiivska-gromada.gov.ua/