Фото без опису

Зараз у нашій країні спостерігається значна кількість людей, які потерпають внаслідок військової агресії росії, і саме жінки часто знаходяться в особливо вразливій ситуації. Вони можуть стати жертвами насильства, торгівлі людьми, втратити близьких та своєї домівки. Багато з них також потерпають від психологічних травм та стресу.

На допомогу громадянкам, які потребують психологічної допомоги був розроблений проєкт «Голос Жінки», який  спрямований на надання психологічної допомоги жінкам, які постраждали внаслідок воєнних злочинів російської армії на території України. Фахівці долучені до цьогу проєкту готові працювати на інформаційному фронті та надавати психологічну допомогу жінкам. В  рамках ініціативи «Голос Жінки» команда Громадської організації «Український Жіночий Батальйон»  взаємодіє з нейропсихологинею Вікторією Любаревич-Торховою та кваліфікованими психологинями у подоланні травми війни.

     "Голос жінки" - соціально - психологічний проєкт, в рамках якого кожна жінка має можливість отримати БЕЗКОШТОВНУ психологічну допомогу, а також розповісти свою історію війни.

 

Насилля, депресія, стрес, ПТСР - небезпечні наслідки війни.

Ці наслідки - частина історії жінки, яка проходить через випробування війни.

🛑 Не мовчи, бо весь світ має знати про наш біль і горе

🛑 Не мовчи, бо твій емоційний стан важливий

🛑 Не мовчи, бо кожній із нас є, про що розказати


Щоб отримати психологічну допомогу та/або поділитись своєю історією треба заповнити Гугл-форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdW1A7tnCbIlg-bJUZmiOh28DoYAWOmDGmkI8-VpwwG-18dog/viewform

Після того, як ви заповнили анкету, якщо на запитання "Ви бажаєте зв’язатися з психологом?" ви відповіли "Так", то найближчим часом з вами зв’яжеться наша менеджерка та допоможе вам обрати зручний спосіб зв’язку з психологом. Тоді ви отримаєте кваліфіковану психологічну допомогу. Вся інформація, яку ви надаєте під час відповіді буде використана лише з особистого дозволу та виключно з метою демонстрації світові воєнних злочинів російської армії, ваша контактна інформація поширюватися не буде!
 

Кожна з вас має бути почутою!  Кожна історія унікальна! Ніхто не має бути байдужим до чужого болю! Ніхто не має стояти в стороні! Не мовчи! Ми з усім впораємось разом!