ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Потіївської сільської ради “ Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Потіївської сільської територ

Дата: 22.06.2023 12:16
Кількість переглядів: 40

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляємо, що на офіційному сайті Потіївської сільської ради  https://potiivska-gromada.gov.ua/ в розділі “Регуляторна діяльність” буде оприлюднено проєкт регуляторного акту з метою отримання пропозицій та зауважень, а саме:

  • проєкт рішення Потіївської сільської  ради Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Потіївської сільської ради на 2024 рік;
  • аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Потіївської сільської  ради   Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  на території Потіївської сільської ради на 2024 рік.

Представлений регуляторний акт розроблений з метою затвердження оптимальної ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та наповнення бюджету Потіївської сільської територіальної громади для виконання програми соціального, економічного і культурного розвитку територіальної громади, сприяння регуляторному середовищу на підставі Податкового кодексу України із внесеними змінами та Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником регуляторного акту – Фінансовим відділом Потіївської сільської ради протягом 1 місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту.

Пропозиції (зауваження) просимо надавати в письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій (зауважень) за адресою: вул. Центральна, 31, с. Потіївка, Житомирський район, Житомирська область, 12225, e-mail:  finpot_sovet@ukr.net  тел. 099-514-19-17.

 

 

Начальник  фінансового відділу                            Лариса ХАРЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора