Кожен та кожна з нас—творець власного щастя. Наше майбутнє залежить від того, що ми робимо наразі. І починати потрібно терміново, закладаючи маленькі цеглинки у свій будинок під назвою «майбутнє».

З метою підготовки молоді до подружнього життя, формування у молоді загальнолюдської системи моральних та культурних цінностей, надання нових знань та навичок, які сприяють позитивним відносинам між молодими людьми, популяризації здорового способу життя, Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з Поліським національним університетом 16 травня 2023 року о 15:00 проводигамеїься тренінг «Щасливе майбутнє залежить від тебе!».

Спікерка заходу:  тренерка Школи подружнього життя, керівник Житомирського обласного відділення Української асоціації сімейних психологів, доцент кафедри психології Поліського національного університету, кандидат психологічних наук - Тетяна МОЖАРОВСЬКА.

Тренінг відбудеться в молодіжному просторі «Ідея - Клуб», який створено на базі Житомирської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради (м. Житомир вул. Пушкінська, 36).

Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://surl.li/gxbwn . Кількість місць обмежена.

Просимо поінформувати молодь в об’єднаних територіальних громадах про проведення заходу на сторінках соціальних мереж та забезпечиш їх участь у вищезазначеному тренінгу.

Контактна особа: головний спеціаліст відділу молодіжної політики та національно патріотичного виховання Департаменту культури молоді та спорту - Вікторія ТИМЧЕІЖО. тел. 0973819181.