В цей нелегкий для України час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти юдей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди є.

       Комунальна установа  «Центр надання соціальних послуг» Потіївської сільської ради  висловлює щирі слова вдячності  благодійним та волонтерським організаціям, з якими співпрацює. З допомогою Громадської організації «Неурядова організація «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН» https://www.intouchukraine.com/uk/ було передано 15 гігієнічних набори для людей з особливими потребами та 3 дітей з інвалідністю, а також набори для внутрішньо переміщених осіб , теплий одяг, гігієнічні набори.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

         Завдячуючи допомозі Громадської організації «Молодь з  місією Луцьк», було передано 15 візочків колісних та 15 візочків колісних реабілітаційних для осіб похилого віку та осіб з інвалідністю.

Фото без опису

Фото без опису

        Міжнародною організацією Товариство Червоного Хреста було проведено 387 медичні консультації та надано ліки для осіб похилого віку, внутрішньо переміщених осіб та осіб з інвалідністю.

Фото без опису

Фото без опису

         Благодійним фондом «Рокада» було  надано 45 продуктових набори та 38 гігієнічні набори для внутрішньо переміщених осіб, а також адресна гуманітарна допомога для 5 сімей  з дітьми.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

        Волонтерською організацією «Бойове братерство  Житомирщини»  в особі Павловського Ігоря було  передано візок колісний інвалідний для Сущик Віталія Валентиновича, жителя села Заньки, гігієнічні набори, одяг  для вразливих верст населення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

        Дуже  приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців нашої громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація УКРАЇНЦІВ. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіх благ і процвітань. Дякуємо за плідну співпрацю.