#МістаГероїв. Тут народжується сміливість.

Міста, які першими зустріли повномасштабне вторгнення, які проявили свою сміливість та вірили в Україну, а тому змогли перемагати!

Українська cміливість — це не звичайна сміливість. Іти танком проти танка — сміливо, а зупинити танки руками — це сміливо по-українськи.

Ми побачили самі, що ми можемо. Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року показало не лише нашому народу, але й усім в світі, що Україна може перемогти у цій війні. І переможе!

Впродовж місяця, від початку березня 2022 року було звільнено понад 1000 населених пунктів. Мощун, Буча, Тростянць, Охтирка, Бородянка, Ірпінь, Гостомель. Оборона Києва, Чернігова, Сум.

Кожен цивільний поруч з нашими військовими, прикордонниками, та іншими героями пліч-о-пліч визволяли свої домівки, свої міста та села від окупантів.

#МістаГероїв – це про перемогу!

Слава Україні!

#МІСТАГЕРОЇВ: БОРОДЯНКА. ТУТ НАРОДЖУЄТЬСЯ РІШУЧІСТЬ

 МістаГероїв

Селище Бородянка знаходиться в 35 км від столиці.

27 лютого 2022 року через Бородянку пройшла перша танкова колона рашистів, що приїхала з боку Іванкова. Попри те, що в селищі немає ані стратегічних, ані військових об’єктів, окупанти одразу ж, як увійшли, почали обстрілювати житлові квартали.

Протягом усієї окупації містечко бомбардували цілеспрямовано – скидали авіабомби на житлові квартали. російські військові не давали рятувальникам та місцевим жителям розбирати завали, щоб знайти тих, хто міг вижити. Тим, хто намагався це зробити, погрожували зброєю.

Але попри це, жителі Бородянки встояли, показали всьому світу мужність українців. А світлини звірств загарбника в Бородянці облетіли всю планету.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису