Фото без опису

Благодійний проєкт

            Стартував благодійний проєкт «Збережи усмішку дитині».

     З першого року життя в 15% дітей в Україні виникає та поширюється карієс, а 9 з 10 першокласників йдуть до школи з уже пошкодженими зубами. На початку навчання в школі захворюваність на карієс досягає піку в 95% дітей.

Під час війни лікують переважно невідкладні випадки (гострий біль).

Фото без описуВідтак, бренди IVOCLARINSPE та Piksters, разом із небайдужими стоматологами у різних куточках України, об’єдналися задля однієї мети – зберегти усмішки дітей. Вже зараз матеріалів для реалізації проекту доставлено з розрахунку на профілактику та лікування 5000 дитячих усмішок.

     Діти (віком до 12 років) вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб) або військовослужбовців ЗСУ, можуть безоплатно отримати діагностику, профілактику та лікування карієсу в різних містах країни.

Щоб отримати безкоштовну допомогу необхідно:

  • довідку ВПО;
  • копію свідоцтва про народження дитини;
  • документ, що підтверджує особу батька/матері/опікуна дитини.

Для зручності пошуку найближчого стоматологічного кабінету-партнера проєкту, запущена інтернет сторінка з логічним інтерфейсом.

Як отримати послугу

  1. Обрати клініку-партнера програми.
  2. Узгодити з клінікою дату та час прийому.
  3. Отримати допомогу в межах проєкту.

Як зазначено у повідомленні, в клініці лікар проведе діагностику ротової порожнини дитини і при виявленні зубчиків, ушкоджених карієсом, проведе лікування та профілактику появи нових уражень карієсом.

Також запрошуються стоматологи, які можуть долучатися до проєкту «Збережи усмішку дитині» та стати партнером. Чим більше їх, тим більше здорових, щасливих усмішок малечі.