Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 02.02.2023 10:17
Кількість переглядів: 131

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру
бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4 1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання

державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: ПОТІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА; 12225, Україна , Житомирська обл.,  с. Потіївка, вул. Центральна, буд. №31; код ЄДРПОУ 04343903; категорія - передбачена п.1 ч.4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі», а саме орган місцевого самоврядування
  2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Овочі , фрукти і горіхи», код ДК 021:2015: 03220000-9 «Овочі, фрукти і горіхи»
  3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-30-016950-a
  4.  Технічні та якісні вимоги до предмета закупівлі:

№ з/п

Найменування товару

Уточнюючий код ДК 021:2015

Технічні та якісні характеристики

Кількість, кг

1

Морква

03221112-4 Морква

Морква врожаю 2022 – 2023 року. Зовнішній вигляд та консистенція: коренеплоди свіжі, чисті, цілі, здорові, без тріщин, без механічних пошкоджень, пошкоджень шкідниками та хворобами, без залишків зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту форми та кольору, з черешком не більше 2,0см або без нього, але без пошкодження плечиків коренеплода (для молодої - короткою до 3 см зеленню). Допускаються коренеплоди з відхиленнями по формі, але не уродливі, з зарубцьованими (покритими епідермісом) неглибокими (2-3мм) природніми тріщинами в корковій частині, які утворилися під час росту; коренеплоди з незначними наростами, які з’явилися під час формування бокових корінців; коренеплоди зі зламаними осьовими корінцями. Колір: в залежності від ботанічного сорту, оранжевий різних відтінків. Запах: природний, властивий даному ботанічному сорту, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Згідно ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови»

150

2

Корінь селери

03221110-0 Коренеплідні овочі

Корінь селери врожаю 2023 року. Зовнішній вигляд та консистенція: коренеплоди свіжі, чисті, цілі, здорові, без тріщин, без механічних пошкоджень, пошкоджень шкідниками та хворобами, без залишків зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту форми та кольору, з черешком не більше 2,0см або без нього, але без пошкодження плечиків коренеплоду (для молодої - короткою до 3 см зеленню). Допускаються коренеплоди з відхиленнями по формі, але не уродливі, з зарубцьованими (покритими епідермісом) неглибокими (2-3мм) природніми тріщинами в корковій частині, які утворилися під час росту; коренеплоди з незначними наростами, які з’явилися під час формування бокових корінців; коренеплоди зі зламаними осьовими корінцями. Колір: в залежності від ботанічного сорту, оранжевий різних відтінків. Запах: природний, властивий даному ботанічному сорту, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху.

11

3

Буряк

03221111-7 Буряк

Буряк врожаю 2022 – 2023 року. Буряк столовий свіжий – вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, має типові для сорту форму, не кормових сортів, смак та колір без стороннього запаху і присмаку. Коренеплоди цілі, чисті, сухі, не зів’ялі, не тріснуті, без ознак гнилі, цілком розвинуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром 7-10 см. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови»

97,5

4

Капуста білокачанна

03221410-3 - Капуста качанна

Капуста врожаю 2022-2023 року. Першого ґатунку, з щільною головкою, повинні бути свіжі, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів. Повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови»

250

5

Капуста броколі

03221430-9 Капуста броколі

Повинна відповідати ДСТУ 8147:2015 Капуста броколі свіжа. Технічні умови

15

6

Цибуля

03221113-1 - Цибуля

Цибуля першого ґатунку. Цибулини доспілі, здорові, чисті, свіжі, сухі, не пророслі, властиві для даного ботанічного сорту форми і кольору, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою від 2 до 5 см. Допускається до 5% цибулин з тріщинами сухої луски, що відкривають соковиту луску на ширину не більше 2 мм, до 10% роздвоєних, які знаходяться під загальними сухими лусками. Не пошкоджені шкідниками. Мінімальна вага цибулини – не менше 50 гр. Цибуля має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. ДСТУ 3234-95

200

7

Кабачки

03221250-3 Кабачки

Зовнішній вигляд та консистенція: плоди молоді, свіжі, чисті, здорові, цілі, з ніжно негрубою шкіркою. М’якоть соковита, щільна, без пустот, з молодим недорозвиненим насінням (насіння з м’якою соковитою оболонкою). Розмір плода по найбільшому поперековому діаметру не більше 8см. Без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір та форма: в залежності від ботанічного сорту Запах: природний, властивий даному ботанічному сорту, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху, без присмаку. Повинні відповідати ДСТУ 318-91 Кабачки свіжі. Технічні умови

35

8

Гарбуз

03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

Свіжі, зрілі, здорові, вирощені в природних умовах, без стороннього запаху та смаку, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, типових для даного сорту форми і забарвлення, дефекти поверхні шкірки не допустимі. Повинні відповідати ДСТУ 5045:2008

41

9

Перець солодкий (болгарський)

03221230-7 - Перець овочевий

Зовнішній вигляд: плоди свіжі, зрілі,  чисті, цілі, здорові, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою; смак: солодкий з легкою гостротою; розмір плодів довжиною (довжина без плодоніжки) не менше 6 см для сортів подовженої форми, не менше 4 см (найбільший поперечний діаметр) сортів округлої форми; без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ознак гнилі, без хвороб, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, з властивим для сорту запахом. Плоди повинні бути упаковані в ящики або спеціальні контейнери. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО. Повинен відповідати ДСТУ 2659-94 Перець солодкий свіжий. Технічні умови

60,5

10

Помідори

03221240-0 - Помідори

Зовнішній вигляд та консистенція: плоди свіжі, цілі, здорові, щільні, неперестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою чи без неї, без механічних пошкоджень та сонячних опіків.  Смак і запах: природний, властивий даному ботанічному сорту, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху, без присмаку. М’якуш плоду щільний, з недорозвиненим водянистим насінням. Розмір плоду в поперечному діаметрі 5-8 см. Колір: в залежності від ботанічного сорту червоний різних відтінків. Повинні відповідати ДСТУ 3246-95 Томати свіжі. Технічні умови

150

11

Огірки

03221270-9 - Огірки

Зовнішній вигляд та консистенція: плоди свіжі, цілі, здорові, не потворні, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою чи без неї, типовою для ботанічного сорту формою і забарвленням. Допускаються плоди з незначним пожовтінням вершини у сортів типу Міг; з незначним побурінням біля плодоніжки у сортів типу Ніжинський. Допускаються злегка вигнуті плоди для довгоплідних і середньоплідних огірків (вигнутість не більше ніж 0,2). Допускаються плоди з вирваною плодоніжкою (діаметр пошкодження не більше ніж 1,0см). М’якуш плоду щільний, з недорозвиненим водянистим насінням. Довжина плоду від 11см до 25см (в залежності від сорту), поперечний діаметр не більше ніж 5,5см. Колір: в залежності від ботанічного сорту зелений різних відтінків Запах: природний, властивий даному ботанічному сорту, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху, без присмаку. Повинні відповідати ДСТУ 3247-95 Огірки свіжі. Технічні умови

120

12

Яблука

03222321-9 - Яблука

Зовнішній вигляд та консистенція: свіжі, цілі, чисті, розвинені, без зайвої вологості, типові по формі і відповідають ботанічному сорту, без пошкоджень шкідниками та хворобами, з плодоніжкою або без неї, без пошкодження шкірки плоду, без механічних ушкоджень. Розмір 60-65мм в діаметрі. Підшкірна плямистість та побуріння м’якоті не дозволяється. Дозволяється слабка зів’ялість, без ознак зморшкуватості. Зрілість: плоди однорідні по ступеню зрілості, але не достиглі та не перезрілі. Колір та смак: в залежності від ботанічного сорту, м’якуш соковитий Запах: природний, властивий даному ботанічному сорту, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Повинні відповідати ДСТУ 8133:2015 Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови

1474

13

Лимон

03222210-8 - Лимони

Повинні бути свіжі, чисті, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ознак гнилі, І і ІІ категорії. Повинні відповідати ГОСТ 4429-82 Лимоны. Технические условия

16

14

Апельсин

03222220-1 - Апельсини

Апельсини мають бути свіжі, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Без перевищення вмісту хімічних речовин. Запах та смак притаманний свіжим фруктам, без стороннього запаху та присмаку. Забарвлення від світло-оранжевого до оранжевого. Товар не повинен містити ГМО. Повинні відповідати ГОСТ 4427-82 Апельсины. Технические условия

525

15

Мандарин

03222240-7 - Мандарини

Розміри для сортів з округлою формою плода (по найбільшому поперечному діаметру) не менше 50 мм. Колір: чітко виражений (помаранчевий, жовтий), властивий кольору плодів. Смак: чистий без стороннього присмаку. Не допускаються плоди зелені, підморожені та з ознаками захворювань, цвілі, гнилі. Повинні відповідати ГОСТ 4428-82 Мандарини.

60

16

Банан

03222111-4 – Банани

Плоди одного помологічного сорту, в кисті банану не допускаються вирізані плоди. Плоди тверді, свіжі, чисті, цілі, здорові, розвинуті, неспотворені, без залишків квітки, мають добре виражені ребристі бокові грані, крона зеленого кольору або зеленувато-жовта, жовта, її зріз рівний, гладкий, здоровий, не пересушений. Стиглі банани мають специфічний запах. Смак солодкий без стороннього присмаку і аромату. Плоди споживчого ступеню стиглості з зеленувато-жовтим, жовтим забарвленням шкірки, але не пристиглі, щільні, округлі, м’якоть кремова. Всі банани партії мають бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту. Повинні відповідати ДСТУ 4033:2001

550

  1. Обгрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості

предмета закупівлі:

розмір бюджетного призначення визначений згідно кошторису на 2023рік, в сумі 160 856,00 грн. з ПДВ. Розрахунок потреби в предметі закупівлі  здійснювався на підставі аналізу фактичного використання товарів для забезпечення діяльності закладів освіти громади у минулих періодах та з урахуванням норм на одну дитину


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора