Потіївська сільська рада оголошує конкурс на визначення переможців серед аптечних установ та стоматологічних закладів, що будуть здійснювати пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – громадян  Потіївської сільської ради.

Граничний обсяг видатків, передбачений в бюджеті Потіївської сільської ради (в тому числі субвенції з бюджету області) для фінансування пільгового забезпечення на 2023 рік становить 28800,00 грн. (Двадцять вісім тисяч вісімсот гривень 00 коп.):

  • аптечним установам: 8800,00 грн. (Вісім тисяч вісімсот гривень 00 коп.);
  • стоматологічним закладам: 20000,00 грн. (Двадцять тисяч гривень 00 коп.).

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі

– наявність відповідної ліцензії;

– наявність мережі аптечних та стоматологічних закладів претендентів для участі у конкурсі;

– відповідальний рівень кваліфікації персоналу претендентів для участі у конкурсі

– наявність та забезпечення належних умов зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення;

– встановлення вартості лікарських засобів (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів і прекурсорів) відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2008 № 955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби» та від 25.03.2009 № 333 «Деякі питання державного регулювання цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення», з урахуванням граничних постачальницько-збутових надбавок, не вищих ніж 10 відсотків, що нараховуються до оптово-відпускної ціни з урахуванням податків та зборів, та граничних торговельних (роздрібних) надбавок не вище ніж 10 відсотків, що нараховуються до закупівельної ціни з урахуванням податків.

Види послуг, що пропонуються:           

  • забезпечення безоплатними ліками громадян відповідно до статей  20-22, 24, 30 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», за місцем їх реєстрації;

 

  • надання пільг постраждалим громадянам, віднесеним до категорії  1, 2, 3, та потерпілим дітям за місцем їх реєстрації на безоплатне позачергове зубопротезування (за винятком зубопротезування із дорогоцінних металів та прирівняних по вартості до них, що визначається Міністерством охорони здоров’я України).

 Умови подання конкурсних пропозицій

Документи, необхідні для участі в конкурсі надаються в опечатаному конверті (краї зрізу (склеювання) конверта скріпляються печаткою, а при її відсутності – підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання), з обов’язковим зазначенням назви конкурсу відповідно до оголошення про проведення конкурсу.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

– заяву на участь у конкурсі, завірену печаткою суб’єкта господарювання;

– копію статуту, засвідчену підписом керівника аптечної установи чи стоматологічного закладу, що скріплюється печаткою;

–  завірену копію ліцензії на медичну практику або на роздрібну торгівлю лікарськими засобами відповідно;

– довідку про банківські реквізити;

 – копія Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців;

– відомості про мережу та функціонування аптечних установ та стоматологічних закладів;

– відомості про кваліфікацію персоналу;

– відомості про умови зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення;

– пропозиції граничної постачальницько-збутової надбавки.

Всі сторінки конкурсної пропозиції мають бути завірені печаткою претендента для участі в конкурсі (за наявності) та підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта-господарювання.

Конкурсна пропозиція повинна бути прошнурована, мати нумерацію сторінок та опис наданих документів.

Всі документи, які подаються претендентами для участі в конкурсі, викладаються українською мовою.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе претендент для участі у конкурсі.

Конкурсні пропозиції приймаються за адресою Потіївської сільської ради: Житомирська область, Житомирський район,  вул. Центральна, буд. 31, с. Потіївка, 12225 (відділ соціального захисту населення), понеділок – четвер з 8:30 до 17:30, п’ятниця з 8:30 до 16:30, перерва з 13:00 до 14:00.

 

Дата проведення конкурсу:           24.02.2023 року   об 11-00 год.

 

 Місце проведення конкурсу Потіївська сільська рада: Житомирська область, Житомирський район,  вул. Центральна, буд. 31, с.Потіївка, 12225

 

 За додатковою інформацією звертатись за тел. (099) 514-19-17