ПРОТОКОЛ
наради з питання щодо заборони продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та напоїв, вироблених на спиртовій основі особам, що одягнені у формений одяг військовослужбовця та інших правоохоронних органів, представникам добровольчих формувань, які залучені до несення служби
м. Житомир 23 грудня 2022 року
Присутні: Федько 0.0 - заступник начальника обласної військової адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами, Безносюк С.В. - директор Департаменту з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи обласної військової адміністрації, Арендарчук Н.П. - директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики обласної військової адміністрації, Савченко С.В - начальник Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку, Вербовський В.В. - начальник відділення організації охорони, патрульно-постової служби, розшуку та діяльності Військової служби правопорядку у гарнізонах Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку, Стецюк Р.В. - Головний державний інспектор управління контролю за підакцизними товарами, представники Головного управління Національної поліції в Житомирській області, представники Управління патрульної поліції в Житомирській області.
Провів засідання: Федько 0.0 - заступник начальника обласної військової адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Про заборону продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та напоїв, вироблених на спиртовій основі особам, що одягнені у формений одяг військовослужбовця та інших правоохоронних органів, представникам добровольчих формувань, які залучені до несення служби.
Доповідач:
Савченко С. В. начальник Житомирського зонального відділу