ГО “In Touch Ukraine Fundation” передала до чотирнадцяти корекційних освітніх закладів Житомирської області групові набори для дозвілля та психологічної підтримки дітей від Дитчого фонду ООН (ЮНІСЕФ), а також гігієнічні набори. 

 

Такі набори отримали спеціальні школи у Житомирській, Радомишльській, Потіївській, Тетерівській, Коростишівській Довбиській, Бердичівській, Любарській, Березівській та Вишевицькій громадах. Спеціальна школа - це навчально-виховний і корекційно-розвитковий заклад освіти, що забезпечує вихованцям загальноосвітню підготовку за спеціальними навчальними планами, програмами і підручниками в поєднанні з тривалим оздоровленням та корекцією психофізичних вад розвитку.

 

До групового набору для дозвілля та психологічної підтримки дітей входить 26 компонентів, серед яких:

  • міячі,

  • настільні ігри;

  • скакалки;

  • ігрові парашюти;

  • нарукавні пов’язки;

  • сумки;

  • посібники.

 

“Дякуємо дитячому фонду ООН (UNICEF) та його виконавчому партнеру громадській організації «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» за предоставлені дидактичні матеріали для корекційно реабілітаційної роботи з нашими вихованцями. Користуємось із задоволенням!”, - зазначають у Тетерівській школі. 

 

Групові набори для дозвілля та психологічної підтримки для дітей - це комплект для психосоціальної взаємодії з дітьми, створення інклюзивного середовища. Компоненти цього набору можуть бути задіяні в різних групових іграх, так і в індивідуальних заняттях. Розвитку дитини сприяє можливість отримувати знання, навчатися. Тому групові набори покликані, аби сприяти всебічному розвитку: командній грі, мисленню, логіці, уяві.

 

Нагадаємо, що допомога передається у межах крос-секторального проекту In Touch Ukraine Foundation за підтримки Дитячого фонду ООН - UNICEF UNICEF Ukraine.