ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ

Дата: 22.11.2022 12:03
Кількість переглядів: 155

Інформуємо, що  Міністерством цифрової трансформації України у 2019 році було запущено онлайн-платформу з цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта (далі – онлайн-платформа), яка наразі доступна в мережі «Інтернет» за посиланням:  https://osvita.diia.gov.ua

У зв’язку з тим, що глобальне суспільство поступово переходить у цифрову реальність, опановані навички дозволять ефективно адаптуватися до нових умов. Онлайн-платформа надає вільний доступ кожному громадянину для навчання цифрової грамотності. На онлайн-платформі кожен громадянин, переглянувши освітні серіали, безкоштовно може опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом, ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі та навчанні, в професійному та особистісному розвитку. Наразі доступно безліч корисних онлайн-курсів, які можна обрати для себе.

Із метою залучення якомога більшої кількості громадян до процесу опанування цифровими навичками звертаємося з проханням надати підтримку в розповсюдженні інформації на своїх освітніх інтернет-ресурсах щодо можливості переглядів серіалів онлайн.

Водночас просимо залучити до реєстрації на онлайн-платформі та перегляду освітніх серіалів спеціалістів та фахівців із соціальної роботи місцевих центрів та територіальних громад для проходження навчання та отримання відповідного сертифікату.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора