У Радомишлі співробітницею КУ «Центр надання соціальних послуг» Радомишльської міської ради проведені бесіди із клієнтами пробації відповідно до їх криміногенних потреб.

 

07.11.2022 року у приміщенні Житомирського районного сектору №6 міста Радомишль співробітницею КУ «Центр надання соціальних послуг» Радомишльської міської ради Олеся Василенко проведені індивідуально-профілактичні бесіди з суб’єктами пробації на теми «Шкідливий вплив алкоголю на організм людини», «Навчитися планувати свій бюджет», «Розуміння власної відповідальності за свої вчиники».

        Разом із підобліковими особами було розглянуто всі сфери та складові здоров'я, під час бесіди робилися акценти не тільки на фізичне здоров`я, але й на духовне, психічне та соціальне. Засудженим було доведено до відома,  що здоровий спосіб життя - це не тільки утримання від шкідливих звичок, як всі вважають, крім того це – правильне харчування, контроль емоцій, з метою недопущення стресів та розвиток духовності в собі. Хочеться вірити, що кожний для себе зробив належний висновок. 

 

Житомирський районний сектор №6

філії Державної установи «Центр пробації»

у Житомирській області

Фото без опису

Фото без опису