ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта –

проєкту рішення Потіївської сільської ради

Про встановлення ставки транспортного податку на території Потіївської сільської територіальної громадина 2023 рік

 

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляємо, що на офіційному сайті Потіївської сільської ради  https://potiivska-gromada.gov.ua/ в розділі “Регуляторна діяльність” буде оприлюднено проєкт регуляторного акту з метою отримання пропозицій та зауважень, а саме:

  • проєкт рішення Потіївської сільської  ради Про встановлення ставкитранспортного податку на території Потіївської сільської територіальної громадина 2023 рік;
  • аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Потіївської сільської ради Про встановлення ставкитранспортного податку на території Потіївської сільської територіальної громадина 2023 рік.

Представлений регуляторний акт розроблений з метою затвердження оптимальної ставки транспортного податкута наповнення бюджету Потіївської сільської територіальної громади для виконання програми соціального, економічного і культурного розвитку територіальної громади, сприяння регуляторному середовищу на підставі Податкового кодексу України із внесеними змінами та Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником регуляторного акту – Фінансовимвідділом Потіївської сільської ради протягом 1 місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту.

Пропозиції (зауваження) просимо надавати в письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій (зауважень) за адресою: вул. Центральна, 31, с. Потіївка, Житомирський район, Житомирська область, 12225, e-mail: finpot_sovet@ukr.netтел. 096-170-05-30.

 

 

Начальник фінансового відділу                            Лариса ХАРЧЕНКО