Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Професія Пожежник,мабуть, є однією з найбільш важливих та небезпечних. Кожного разу, коли Пожежник вступає в двобій з вогнем, він ризикує своїм життям. Пожежі несуть лихо людям, природі, екології. Тому вкрай важливо попередити цю стихію, запобігти, а при потребі максимально швидко надати допомогу.

Сьогодні в нашій громаді пройшла зустріч із заступником керівника Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Шахраєм Олегом Миколайовичем та начальником Радомишльського районного сектору Самійликом Леонідом Дмитровичем. Обговорили основні проблемні питання роботи нашої пожежної частини, про необхідність навчання та підвищення професійного рівня, перспективу створення в Потіївській громаді Добровольчого пожежного формування, а найголовніше, плануємо отримати для нашої громади ще один пожежний автомобіль.

Впевнена, що це покращить роботу нашої пожежної частини, дасть можливість швидше реагувати та запобігати лиху. Дякую керівництву Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області за розуміння та швидку реакцію на звернення щодо потреб жителів нашої громади. Сподіваюся на подальшу співпрацю. Разом до перемоги!