ТОВ «Житомиргаз Збут»: 5 способів сплатити за газ швидко та безпечно

Дата: 22.12.2021 17:25
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

Вчасний розрахунок за газ – запорука стабільного газопостачання. Для безперебійного постачання газу до кожної оселі, споживачі мають розраховуватись за блакитне паливо щомісяця до 25 числа. Саме час розрахуватися, аби не накопичувати борги у новому році. ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», інформує про п’ять простих способів оплати за газ.

У період карантину варто надавати перевагу онлайн розрахункам, аби сплачувати за використані послуги швидко та безпечно.

Сплатити за газ ви можете за допомогою таких електронних сервісів:

  1. Сайт ТОВ «Житомиргаз Збут» - кнопка «Сплатити за газ».

Перейдіть за посиланням на сторінку оплати, введіть свій особовий рахунок та суму до сплати. І просто сплатіть за газ.

  1. Особистий кабінет на порталі 104.ua

Перейдіть за посиланням https://ok.104.ua/ua/payments або оберіть у головному меню (кнопка зверху ліворуч) розділ «Оплати». Оберіть «Постачання газу». Введіть суму до сплати та оберіть платіжний метод. Сплатіть за газ.

  1. Мобільні додатки 104 Mobile Light для iOS та 104 Mobile для Android

Відкрийте додаток на вашому смартфоні. Для входу в акаунт, використовуйте логін і пароль для Особистого кабінету на 104.ua або зареєструйтесь через додаток. Перейдіть у розділ «Оплатити онлайн». Оберіть «Постачання газу». Введіть суму до сплати та оберіть платіжний сервіс та сплатіть за газ.

  1. Чат-бот 7104ua у Viber

Перейдіть у Viber-бот за посиланням. У Головному меню оберіть пункт «Платежі». Натисніть кнопку «Оплатити», оберіть «Постачання» та введіть суму до сплати та оберіть платіжну систему. Сплатіть за газ.

  1. Чат-бот 7104ua у Telegram

 Перейдіть у Telegram-бот за посиланням. У Головному меню оберіть пункт «Платежі», натисніть кнопку «Оплатити», оберіть «Постачання» та введіть суму до сплати та оберіть платіжну систему. Сплатіть за газ.

 

Також можна сплатити за газ офлайн:

  • у філіях банківських установ;
  • у будь-якому відділенні «Укрпошти»;
  • через термінали самообслуговування у Клієнтських просторах 104.ua (адреси тут).

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора