Розглянувши клопотання ПрАТ «Київстар» про поновлення договору оренди землі на новий строк, шляхом укладання нового договору орени землі для розміщення та експлуатації об’єкту телекомунікації, керуючись Земельним та Податковим кодексами України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про оренду землі", "Про Державний земельний кадастр", врахувавши рекомендації комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою Потіївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

       1. Поновити  з ПрАТ «Київстар» договір оренди  зареєстрований в Радомишльському районному відділі Житомирської регіональної філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру»               01 лютого 2007 року за № 010422000001,  на земельну ділянку яка розташована в с.Потіївка,  кадастровий номер 1825087800:02:002:0006, з цільовим призначенням «Для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій»,  площею 0,1225 га, терміном на 15 років шляхом укладання нового договору оренди землі.

       2. Встановити розмір орендної плати 12 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки за 1 (один) рік.

       3. Затвердити зразок договору оренди землі наданий  ПрАТ «Київстар».

       4. Доручити сільському голові Плечко Марині Борисівні укласти договір оренди землі з ПрАТ «Київстар» на вищевказану земельну ділянку  в порядку визначеному законодавством.

      5. Зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

     6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою .

 

Сільський голова                                                            Марина ПЛЕЧКО