Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.ст. 12,  78, 80, 125, 126 Земельного Кодексу України, п. д) ст. 25, 50 Закону України "Про землеустрій" та врахувавши рекомендації комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою сільська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для отримання правовстановлюючих документів на право комунальної власності на землю:

           - Потіївській сільській раді раді, код ЄДРПОУ 04343903, юридична адреса: вул.Центральна,31 с.Потіївка на земельну ділянку орієнтовною площею  0,0700 га, цільове призначення: Для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги за адресою: вул.Заляського,14 с.Потіївка, Житомирського району, Житомирської області.

         2. Доручити виконавчому комітету Потіївської сільської ради  замовити виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

 3. Рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою .

 

Сільський голова                                                     Марина ПЛЕЧКО