Розглянувши клопотання АТ « Житомиробленерго»  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою , щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії загальною площею 0,0106 га. Керуючись  ст. 38.39.116.118.121.122,184,186 Земельного кодексу України  ст. 26 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні та висновків комісії з питань містобудування  будівництва,  земельних відносин, охорони навколишнього середовища, сільська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

1 . Надати дозвіл АТ « Житомиробленерго»   на  розробку проекту землеустрою   щодо    відведення земельних ділянок в оренду загальною площею 0,0106 га,  для  розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (код КВЦПЗ- 14.02), а саме : для будівництва щоглової трансформаторної підстанції (ЩТП-10/0,4 кв) площею 0,0048 га , та 14- ти (чотирнадцяти) опор повітряної лінії електропередачі напругою 10 кв загальною площею 0,0058 га , за рахунок земель житлової та громадської забудови (вулиці, бульвари (включаючи тротуари), набережні, площі),   які розташовані  в межах населеного пункту  с. Потіївка,  Житомирського р-ну,  Житомирської обл.

 2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельних   ділянок  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3 . Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища .

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО