Більше 4 тисяч побутових клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут» під час опалювального періоду матимуть однакові рахунки щомісяця

Стабільні рівномірні оплати щомісяця під час опалювального періоду мають 4346 побутових клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Ці споживачі протягом травня-вересня перейшли на тариф «Твій газ Рівномірний платіж», за допомогою якого розподілили фінансове навантаження на свої бюджети рівномірними частинами протягом року.

«Менеджери ТОВ «Житомиргаз Збут» з травня по вересень пропонували клієнтам скористатися новою пропозицією компанії – перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Цей тарифний план особливо зручний для тих, хто має індивідуальне опалення. За умовами пропозиції споживачі сплачують за газ рівними сумами щомісяця до 1 травня наступного року. Тож тепер з прогнозованими та стабільними рахунками за блакитне паливо в осінньо-зимовий період будуть понад 4,3 тисячі наших клієнтів», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» найбільше обирали у таких населених пунктах Житомирщини:

  • Коростишів 774 клієнти;
  • Житомир 563;
  • Бердичів 381;
  • Новоград-Волинський 201;
  • Радомишль 198.

 

Середній місячний платіж клієнтів, які перейшли на цей тариф, складає 1 тис. 132 грн.

Серед споживачів, які використовують газ за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» і житомирянка Галина Гурвіч. За її словами, взимку зазвичай були квитанції за використаний газ в межах 3 тис. грн, тепер буде сплачувати щомісяця по 1,5 тис. грн.

Важливо зазначити, що цей тариф діятиме до 30 квітня 2022 року. Після завершення дії тарифу буде розраховано різницю між об'ємом фактично спожитого газу та об'ємом газу, за який сплатив споживач. Фактичний об'єм спожитого газу буде визначений на підставі даних вашого лічильника.

Якщо ви використали менше газу, ніж оплатили, надлишок коштів залишиться на вашому особовому рахунку як переплата на майбутній період.

Якщо ви використали більше газу, ніж оплатили, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за фіксованою в тарифі ціною – 7,99 грн за кубометр.

Інформація про остаточний розрахунок буде наведена у платіжці за квітень 2022 року.

Приємний бонус – навіть якщо в окремі місяці ви забудете передати показники лічильника, це жодним чином не вплине на розмір щомісячних платежів.

ТОВ «Житомиргаз Збут» й надалі працюватиме над тим, аби запропонувати своїм клієнтам вигідні та зручні пропозиції. Слідкуйте за новинами та акціями на сайті компанії https://zt.gaszbut.com.ua/

Нагадаємо, що незважаючи на коливання вартості енергоресурсу на європейських хабах, ціна газу за умовами річних пропозицій від ТОВ «Житомиргаз Збут» залишається стабільною. До 1 травня наступного року вартість кубометра блакитного палива для побутових споживачів буде незмінною – 7,99 грн.