ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», уклало контракт на закупівлю природного газу з НАК «Нафтогаз України». До 1 травня 2022 року ціна блакитного палива зафіксована для компанії, як для постачальника.

 

Незважаючи на здорожчання енергоресурсу на європейських хабах, ціна газу за умовами річних пропозицій від ТОВ «Житомиргаз Збут» залишається стабільною. До 1 травня наступного року вартість кубометра блакитного палива для побутових споживачів буде незмінною – 7,99 грн.

 

«Завдяки укладеному контракту між ТОВ «Житомиргаз Збут» та «Нафтогазом», наші клієнти будуть забезпечені природним газом за стабільною ціною. У річних контрактах вартість кубометру газу зафіксована на рік. Побутовий споживач захищений від значних стрибків ціни газу, особливо під час опалювального періоду. Усі наші побутові клієнти продовжать споживати блакитне паливо за ціною 7,99 грн за кубометр навіть в опалювальний сезон»,  – наголошує директорка ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

 

ТОВ «Житомиргаз Збут» працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», який об’єднує 17 надійних постачальників газу та електроенергії. Спільна мета компаній –безперебійно забезпечувати українців енергією, щодня покращувати сервіси та продукти для клієнтів та будувати енергонезалежність України разом.

 

Як стати клієнтом ТОВ «Житомиргаз Збут» детальніше за посиланням:

https://zt.gaszbut.com.ua/customer

 

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного