Розглянувши заяву гр. Берези Ольги Олексіївни   про затвердження   проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 2,0 га, яка розташована за межами с.Дорогунь, Житомирського району, Житомирської області. Керуючись  п. 34 ст. 26 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст.12, 116 , 124 , 125, Земельного кодексу України , висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Березі Ользі Олексіївні   (ідн. №)  проект землеустрою, щодо відводу земельної ділянки площею 2,0 га кадастровий № 18250874200:03:000:0137 для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами с.Дорогунь,  Житомирського району, Житомирської області.

2.Передати, у  власність, гр .Березі Ользі Олексіївні   (інд.№)   земельну   ділянку площею 2,0 га кадастровий   №18250874200:03:000:0137 для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  за межами  с.Дорогунь, Житомирського району , Житомирської області.

3.Заявнику звернутись до органів  державної  реєстрації з питань проведення державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

4.Землевпоряднику внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію та планово-картографічні матеріали.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО