Фото без опису

У Радомишлі  з клієнтами пробації працювала представниця КУ «Центр надання соціальних послуг» Радомишльської міської ради.

 

20 вересня 2021 року в приміщенні Житомирського районного сектору №6 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області із засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі провела індивідуальні бесіди провідний фахівець відділу надання соціальних послуг КУ «Центр надання соціальних послуг» Радомишльської міської ради Леся Василенко на тему «Алкоголь та його роль в житті людини» та «Життя – найвища цінність людини».

Мета проведеного заходу: сформувати у підоблікових вміння бачити в життєвих негараздах лише тимчасові труднощі і бажання долати їх. У результаті бесіди засуджені замислилися над тим, який прекрасний світ  та чому варто цінувати кожну мить життя.

Заключним етапом бесіди стали поради соціального працівника щодо підтримання та покращення фізичного здоров’я, відмови від шкідливих звичок, користі фізичних вправ, прогулянок на свіжому повітрі тощо.

Фото без опису