ТОВ «Житомиргаз Збут» інформує про ціну на газ для населення у вересні

Ціна кубометра газу для побутових споживачів ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», у вересні залишається незмінною – 7,99 грн у рамках тарифів «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж».

«Клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» захищені від коливань ціни на природний газ, незважаючи на її зростання на біржах навіть влітку. Адже ми, як постачальник, дбаючи про своїх споживачів, законтрактували енергоресурс за сталою ціною до 30 квітня 2022 року. До цього часу населення споживатиме газ за ціною 7,99 грн за кубометр», – наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

У вересні побутові споживачі ще мають можливість перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж», термін підключення продовжили ще на місяць за численними зверненнями наших клієнтів. Тож обрати тариф зі щомісячними рівномірними оплатами можна до 30 вересня 2021 року. Ціна природного газу в рамках цієї пропозиції – 7,99 грн за кубометр. Термін дії тарифу – до 30 квітня 2022 року.

Станом на 31 серпня 3249 клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут» вже обрали для себе тариф «Твій газ Рівномірний платіж», ще майже 800 заявок в процесі виконання.

«Ми продовжили ще на місяць термін підключення до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» за зверненнями клієнтів. Із наближенням осені люди почали піднімати минулорічні зимові рахунки за енергоресурс і навіть ті, хто вагався, порахували, що рівномірні щомісячні оплати для них будуть вигідними та зручними», – розповідає Олена Благодарська.

Тарифний план «Твій газ Рівномірний платіж» дозволяє весь рік платити за газ однакові суми та не перейматися передачею показань лічильника. А головне –  рівномірний платіж розподіляє навантаження на сімейний бюджет протягом року, аби уникнути великих сум у платіжках під час найхолодніших місяців. Розрахувати свій орієнтовний щомісячний платіж у рамках цього тарифу та подати заявку на підключення можна на сайті ТВІЙ ГАЗЗБУТ.

 

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного