Понад 2,5 тисячі клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», вже обрали прогнозовані платежі за газ та фіксовану ціну на весь рік з тарифом «Твій газ Рівномірний платіж».

 

Нова пропозиція компанії допомагає чітко спланувати свої витрати на газ, адже підписники тарифу сплачують за блакитне паливо щомісяця однакові суми. Щомісячний платіж за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» розраховуються за такою формулою: річний об’єм спожитого клієнтом газу множиться на фіксовану на рік ціну (7,99 грн кубометр) та ділиться на кількість місяців, що залишилась до завершення дії тарифу.

«В осінньо-зимовий період найбільше споживання газу в оселях, а цей тариф надає можливість зменшити витрати коштів на обігрів своїх домівок і запобігає надмірним навантаженням на сімейний бюджет. Тому такою пропозицією вже скористалися понад 2,5 тисячі наших клієнтів, які обрали стабільність та прогнозованість у своїх газових рахунках до кінця квітня наступного року», – наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» діє з 01 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року. На цей період для усіх підписників цієї комерційної пропозиції фіксована ціна на газ – 7,99 грн за кубометр.

Аби застрахувати себе від великих сум у платіжках за енергоресурс, новий тариф підключила молода родина пані Олени з Житомира.

«Шкода, що не встигла підключити цей тариф ще з початку його дії – у травні. Проте і зараз маю зручний для нашої родини варіант оплат рахунків за газ. Переконана, що взимку це буде особливо відчутно, адже зростає споживання не лише газу. Тому плануємо свої витрати наперед, аби не перейматися про зимові «платіжки», – ділиться своїми роздумами Олена Олександрівна.

Пані Олена також порекомендувала скористатися новим тарифом і своїй подрузі, яка вже дізналася у менеджера ТОВ «Житомиргаз Збут», що потрібно зробити для підключення пропозиції «Твій газ Рівномірний платіж».

Дізнатися більше про «Твій газ Рівномірний платіж» та знайти калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу, допоможе сайт: https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/

Перейти на тариф споживачі можуть у зручний для себе спосіб: