Розглянувши клопотання гр.Однорога Владислава Сергійовича щодо відведення земельної ділянки площею 2.0 га у власність, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами с.Потіївка. Керуючись п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст.12 Земельного Кодексу України та ст.56 Закону України про землеустрій, врахувавши висновки постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток історичного середовища та благоустрою, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Потіївській сільській раді, код ЄДРПУО 04343903, юридична адреса: вул.Центральна, 31 надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  комунальної власності (кадастровий №1825087800:04:000:0496 площею 18.1866 га яка розташована за межами с.Потіївка, з цільовим призначенням землі запасу на дві земельні ділянки плошею 2.0га та 16.1866 га.
  2. Потіївській сільській раді замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки в суб’єктів господарювання,  що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.
  3. Фінансування даних робіт покласти на гр.Однорога Владислава Сергійовича.
  4.  Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток історичного середовища та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                      Марина ПЛЕЧКО