Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі - Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.

 

У додатку знаходиться інформація щодо відповідних новацій. Просимо Вас сприяти їх поширенню серед населення територіальної громади. Це дозволить суттєво покращити інформування про можливості повернення дітей, у тому числі, з особливими потребами, з інтернатів до сімей.

 

 

З повагою,

Інна Шинкаренко,

директор ТОВ «Агентство стратегічних рішень «Ші Стретеджіс»,

керівник Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України»

 

 

У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися за телефоном: 098 876 99 56 або електронною адресою: media@strategi.com.ua.

 

Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies є консультантом Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

 

У 2016-2019 роках команда Агентства займалася реалізацією проекту «Рука допомоги».