Розглянувши клопотання Багинського Василя Михайловича про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою додо відведення земельної ділянки площею 0,045 га у користування на умовах оренди, з цільовим призначенням 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі,   яка розташована  в с.Потіївка, вул.Центральна, 29 . Керуючись   ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань містобудування  будівництва,  земельних відносин, охорони навколишнього середовища, сільська рада

 ВИРІШИЛА:

 

1. Надати  гр. Багинському Василю Михайловичу (ідн.№2083817534)  дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, орієнтовною площею 0,0450 га, яка розташована  в с.Потіївка, вул.Центральна, 29 Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2. Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відведення земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища .

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО