Розглянувши заяву гр. Петраківського Петра Леонідовича з проханням надати дозвіл на розроблення детального плану території земельної ділянки та розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки . Керуючись ст.21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 50 Закону  України «Про землеустрій», ст. 92, 123 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги протокол засідання  постійної комісії з питань містобудування, будівництва земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища сільська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл  Потіївській сільській раді  на розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,200 га, яка розташована в с.Потіївка, вул.Потіївська, для будівництва та обслуговування  жилого будинку , господарських будівель і споруд.

2.Потіївській сільській раді згідно чинного законодавства визначити ліцензовану проектну організацію – розробника детального плану території для укладення відповідної угоди, організувати проведення громадських слухань містобудівної документації відповідно до вимог ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

3.Розроблену і погоджену в установчому законодавством порядку документацію вказану в п.1 даного рішення подати на затвердження до Потіївської сільської ради.

4.Після затвердження детального плану території надати дозвіл гр. Петраківському Петру Леонідовичу  (ідн. №) на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки,  для будівництва та обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд (землі громадської та житлової забудови), орієнтовною площею 0,200 га, яка розташована в межах с.Потіївка ,вул.Потіївська, для подальшої передачі у приватну власність гр. Петраківському Петру Леонідовичу  ..

 5. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки представити на розгляд та затверження сесії сільської  ради.

 6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

 

Сільський голова                                                                                                              Марина Плечко