УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                        ПРОЕКТ     РІШЕННЯ              

                                        ( восьмої сесії восьмого скликання)

 

Від 2021року №                                             

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації  із

землеустрою щодо встановлення

 (відновлення) меж

земельних ділянок (польових доріг)

 орієнтованою  площею 34,6 га

в натурі ( на місцевості)

 

 

  Розглянувши клопотання ТОВ « Радомишль -Агрополісся» з проханням надати дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  (польових доріг) в натурі (на місцевості)  орієнтованою площею 34,6 га натурі ( на місцевості), яка розташована на території Гута-Потіївського старостинського округу, реформованого КПС «Правда»  Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

1.Надати ТОВ «Радомишль -Агрополісся» дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  (польових доріг) в натурі  ( на місцевості) орієнтованою площею 34,6 га  , для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Гута-Потіївського старостинського округу, реформованого КПС «Правда»  Радомишльського району, Житомирської області.

2.Заявнику з дня прийняття даного рішення замовити виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення ( відновлення ) меж земельних ділянок (польових доріг) в натурі ( на місцевості)   в суб’єктів господарювання , що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Остаточна площа вище вказаних земельних ділянок (польових доріг) буде затверджена після проведення  кадастрової зйомки та встановлення меж земельних ділянок (польових доріг)  в натурі.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

  Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО