Україна

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

                                                         РІШЕННЯ

(сьомої  сесії сьомого скликання)

 

Від 07.05. 2021року № 346

Про надання дозволу на розробку

детального плану території земельної

ділянки та розробку проекту

землеустрою щодо відведення

земельної ділянки

 

       Розглянувши заяву гр. Яворського Дмитра Олеговича  з проханням надати дозвіл на розроблення детального плану території земельної ділянки та розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки . Керуючись ст.21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 50 Закону  України «Про землеустрій», ст. 92, 123 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги протокол засідання  постійної комісії з питань містобудування, будівництва земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища сільська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл  Потіївській сільській раді  на розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,15 га, яка розташована в с. Потіївка, вул. Жордочкіна для будівництва та обслуговування  жилого будинку , господарських будівель і споруд.

2.Потіївській сільській раді згідно чинного законодавства визначити ліцензовану проектну організацію – розробника детального плану території для укладення відповідної угоди, організувати проведення громадських слухань містобудівної документації відповідно до вимог ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

3.Розроблену і погоджену в установчому законодавством порядку документацію вказану в п.1 даного рішення подати на затвердження до Потіївської сільської ради.

4.Після затвердження детального плану території надати дозвіл гр. Яворському Дмитру Олеговичу  (ідн. №) на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки,  для будівництва та обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд (землі громадської та житлової забудови), орієнтовною площею 0,1500 га, яка розташована в межах с. Потіївка, вул. Жордочкіна, для подальшої передачі у приватну власність гр. Яворському Дмитру Олеговичу  .

 5. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки представити на розгляд та затверження сесії сільської  ради.

 6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

 

Сільський голова                                                                                                              Марина ПЛЕЧКО