Радомишльським РС філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області організовано зустріч волонтера пробації з суб’єктами пробації

 

05 квітня 2021 року, волонтер пробації, представник ГО «Радомишльська біблійна церква» Роман Мозговий зустрівся з суб’єктами пробації, які перебувають на обліку Радомишльського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області.

Під час бесіди із суб’єктами пробації Роман Мозговий спілкувався на теми «Негативний вплив наркотичних, токсичних та алкогольних засобів на здоров’я та життя людини» та «Роль друзів у житті людини».

Суб’єктам пробації було доведено, що звичка – це форма поведінки, яка в певних умовах набуває характеру потреби. Якщо звичка робить негативний вплив на організм людини, на його життя та здоров’я, руйнує його життя – це шкідлива звичка. Багато шкідливих звичок набувають характер залежності.  До шкідливих звичок людини, які можуть мати негативний вплив на організм людини, можна віднести: куріння, алкоголізм, наркоманію, токсикоманію.

Захід спрямований на попередження вчинення повторних злочинів, у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння  та про шкідливий вплив звичок на організм людини.Фото без опису