УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району (Житомирський р-н)

Житомирської області

                                                                     РІШЕННЯ              

                                  ( шостої   сесія восьмого скликання)

 

 

Від. 19.03.2021  року №   286                                              

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації

 із землеустрою щодо встановлення

 (відновлення) меж

 нерозподілених (не витребуваних) земельних

часток (паїв) в натурі (на місцевості)

 

     Розглянувши заяву ТОВ « Добриня»  (інд.№) з проханням дати дозвіл на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж нерозподілених (не витребуваних) земельних  часток (паїв) в натурі (на місцевості)  площею 16,23  га,  для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва  ,  за межами с.Потіївка,  Потіївської сільської ради  відповідно до ст. 17  Земельного кодексу України  ст. 3,5.  Закону України  «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних паїв ,  висновків комісії з питань містобудування , будівництва , земельних відносин, охорони навколишнього середовища, сільська рада .

 ВИРІШИЛА:

1 . Надати дозвіл ТОВ « Добриня»  на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж нерозподілених (не витребуваних) земельних  часток (паїв) в натурі (на місцевості)  площею 16,23  га,  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва    за межами с.Потіївка,   Радомишльського району (Житомирський р-н), Житомирської обл.  .

 2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)   .

 3 . Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища .

 

 

 

Сільський голова                                                                       Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                             РІШЕННЯ    

                                          (шостої  сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 287

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 0,10 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Панчішного Дмитра Миколайовича з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 0,10 га,   яка розташована  за межами   с.Потіївка. Керуючись   ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань містобудування  будівництва,  земельних відносин, охорони навколишнього середовища, сільська рада

 ВИРІШИЛА:

 

1 . Надати  гр. Панчішному Дмитру Миколайовичу ( ідн.№)  дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 0,10 га   на для індивідуального  садівництва (01.05),  яка розташована  в межах  с. Потіївка,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

 2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3 . Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища .

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

                                                              РІШЕННЯ              

                                          ( шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021  року № 288                                          

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації  із

землеустрою щодо встановлення

 (відновлення) меж

земельної ділянки частки (пай)

 в натурі ( на місцевості)

 

 

  Розглянувши заяву гр.Клименка Олександра Володимировича з проханням надати дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  частку (пай) в натурі ( на місцевості) орієнтованою загальною  площею 4,77 в умовних кадастрових гектарах, яка розташована  за межами  Заньківського старостинського округу, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

1.Надати гр. Клименку Олександру Володимировичу (інд.№) дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  частки (паю) в натурі  ( на місцевості)  орієнтованою загальною площею 4,77 в умовних кадастрових гектарах, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами Заньківського старостинського округу, Радомишльського району, Житомирської області.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)   в суб’єктів господарювання , що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Остаточна площа вище вказаних земельної ділянки буде затверджена після проведення  кадастрової зйомки та встановлення меж земельної ділянки в натурі.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою .

 

 

  Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                          РІШЕННЯ              

                                        ( шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021року № 289                                           

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації  із

землеустрою щодо встановлення

 (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі ( на місцевості)

 

 

  Розглянувши заяву гр. Мартиновської Марії Миколаївни  з проханням надати дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  частку (пай) в натурі ( на місцевості) загальною  площею 3,4  в умовних кадастрових гектарах, яка розташована за межами с.Моделів,  Радомишльського району, Житомирської області.По рішенню суда від 22.12.2020 року номер провадження 2/289/665/20. Керуючись ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

1.Надати гр. Мартиновській Марії Миколаївні  (інд.№)   дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  частки (паю) в натурі  ( на місцевості) загальною площею 3,4 в умовних кадастрових гектарах, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами с.Моделів, Радомишльського району, Житомирської області.

2.Заявнику з дня прийняття даного рішення замовити виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)   в суб’єктів господарювання , що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Остаточна площа вище вказаних земельної ділянки буде затверджена після проведення  кадастрової зйомки та встановлення меж земельних ділянок в натурі.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

  Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                             РІШЕННЯ              

                                        ( шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021року №  290                                          

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації  із

землеустрою щодо встановлення

 (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі ( на місцевості)

 

 

  Розглянувши заяву гр. Панченко Валентини Дмитрівни  з проханням надати дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  частку (пай) в натурі ( на місцевості) загальною  площею 3,4  в умовних кадастрових гектарах, яка розташована за межами с.Моделів,  Радомишльського району, Житомирської області.По рішенню суда від 22.12.2020 року номер провадження 2/289/666/20. Керуючись ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

1.Надати гр. Панченко Валентині Дмитрівні  (інд.№)   дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  частки (паю) в натурі  ( на місцевості) загальною площею 3,4 в умовних кадастрових гектарах, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами с.Моделів, Радомишльського району, Житомирської області.

2.Заявнику з дня прийняття даного рішення замовити виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)   в суб’єктів господарювання , що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Остаточна площа вище вказаних земельної ділянки буде затверджена після проведення  кадастрової зйомки та встановлення меж земельних ділянок в натурі.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

  Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                          РІШЕННЯ    

                                      (  шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 291

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 2,00 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Шаталової Оксани Василівни  з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 2,00 га,   яка розташована  за межами с.Моделів, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись  ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. Шаталовій Оксані Василівні  ( ідн.№) дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 2,00 га кадастровий №1825087800:07:000:0361, зі зміною цільового призначення з земель запасу, для  ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами с.Моделів,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою .

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                            РІШЕННЯ    

                                      (  шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 292

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 2,00 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Борової Надії Володимирівни  з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 2,00 га,   яка розташована  за межами с.Стара Гребля, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись  ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. Боровій Надії Володимирівні  ( ідн.№) дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 2,00 га кадастровий №1825087200:12:000:0131, зі зміною цільового призначення з земель запасу, для  ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами с. Стара Гребля,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                           РІШЕННЯ    

                                      (  шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 293

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 2,00 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Лук’яненко Вікторії Петрівни  з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 2,00 га,   яка розташована  за межами с.Стара Гребля, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись  ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. Лук’яненко Вікторії Петрівні  ( ідн.№) дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 2,00 га кадастровий №1825087200:12:000:0135, зі зміною цільового призначення з земель запасу, для  ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами с. Стара Гребля,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                             РІШЕННЯ    

                                      (  шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 294

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 2,00 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Лутюк Світлани Тарасівни  з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 2,00 га,   яка розташована  в межах с.Вівче, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись  ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. Лутюк Світлані Тарасівні  ( ідн.№) дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 2,00 га,  для  ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах с.Вівче,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою .

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                              РІШЕННЯ    

                                      (  шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 295

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 2,00 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Лук’яненка Богдана Сергійовича  з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 2,00 га,   яка розташована  за межами с.Стара Гребля, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись  ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. Лук’яненку Богдану Сергійовичу  ( ідн.№) дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 2,00 га кадастровий №1825087200:12:000:0133, зі зміною цільового призначення з земель запасу, для  ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами с. Стара Гребля,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                             РІШЕННЯ    

                                      (  шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 296

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 2,00 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Цвика Василя Валентиновича  з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 2,00 га,   яка розташована  за межами с.Моделів, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись  ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. Цвику Василю Валентиновичу  ( ідн.№) дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 2,00 га кадастровий №1825087800:07:000:0362, зі зміною цільового призначення з земель запасу, для  ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами с.Моделів,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою .

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                            РІШЕННЯ    

                                      (  шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 297

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 2,00 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Мілієнка Володимира Юрійовича  з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 2,00 га,   яка розташована  за межами с.Стара Гребля, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись  ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. Мілієнку Володимиру Юрійовичу  ( ідн.№) дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 2,00 га кадастровий №1825087200:12:000:0132, зі зміною цільового призначення з земель запасу, для  ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами с. Стара Гребля,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                            РІШЕННЯ    

                                          (шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 298

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 0,12 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Крестельської Людмили Володимирівни з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 0,12 га,   яка розташована  за межами   с.Стара Гребля. Керуючись   ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань містобудування  будівництва,  земельних відносин, охорони навколишнього середовища, сільська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

1 . Надати  гр. Крестельській Людмилі Володимирівні ( ідн.№)  дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 0,12 га  кадастровий №1825087200:12:000:0147,  із зміною цільового призначення з земель запасу (16,00), на для індивідуального  садівництва (01.05),  яка розташована  за межами  с. Стара Гребля,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

 2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3 . Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища .

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                            РІШЕННЯ    

                                          (шостої  сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 299

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 0,12 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Борової Надії Володимирівни з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 0,12 га,   яка розташована  за межами   с.Стара Гребля. Керуючись   ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань містобудування  будівництва,  земельних відносин, охорони навколишнього середовища, сільська рада

 ВИРІШИЛА:

 

1 . Надати  гр. Боровій Надії Володимирівні ( ідн.№)  дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 0,12 га  кадастровий №1825087200:12:000:0149,  із зміною цільового призначення з земель запасу (16,00), на для індивідуального  садівництва (01.05),  яка розташована  за межами  с. Стара Гребля,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

 2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3 . Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища .

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                              РІШЕННЯ    

                                      (  шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 300

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 0,449 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Борового Юрія Івановича  з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 0,449 га,   яка розташована  за межами с.Стара Гребля, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись  ст.12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. Боровому Юрію Івановичу  ( ідн.№) дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 0,449 га кадастровий №1825087200:12:000:0136, зі зміною цільового призначення з земель запасу, для  ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами с. Стара Гребля,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                              РІШЕННЯ    

                                      (  шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021 року № 301

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою

щодо відводу земельної   ділянки

площею 2,00 га

 

 

  Розглянувши заяву гр.Молдован Ніли Віталіївни  з проханням дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки площею 2,00 га,   яка розташована в межах с.Облітки, Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись  ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. Молдован Нілі Віталіївні  ( ідн.№) дозвіл на  розробку проекту землеустрою   щодо відводу земельної ділянки у власність площею 2,00 га, , для  ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах с.Облітки,  Радомишльського р-ну,  Житомирської обл.

2.Заявнику з дня прийняття даного   рішення замовити виготовлення  проекту відводу земельної   ділянки  в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО

 

УКРАЇНА

Потіївська сільська рада Радомишльського району

Житомирської області

 

                                                              РІШЕННЯ              

                                        ( шостої сесії восьмого скликання)

 

Від 19.03.2021року №   302                                         

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації  із

землеустрою щодо встановлення

 (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі ( на місцевості)

 

 

  Розглянувши заяву гр. Медведського Івана Олександровича з проханням надати дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  частку (пай) в натурі ( на місцевості) загальною  площею 5,83  в умовних кадастрових гектарах, яка розташована за межами с.Нова Буда,  Радомишльського району, Житомирської області. Керуючись ст. 12.116.118.121. Земельного кодексу України  ст. 25 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні ст. 26 п. 34 та висновків комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

 ВИРІШИЛА:

1.Надати гр. Медведському Івану Олександровичу (інд.№)   дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  частки (паю) в натурі  ( на місцевості) загальною площею 5,83 в умовних кадастрових гектарах, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами с.Нова Буда, Радомишльського району, Житомирської області.

2.Заявнику з дня прийняття даного рішення замовити виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)   в суб’єктів господарювання , що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

3.Остаточна площа вище вказаних земельної ділянки буде затверджена після проведення  кадастрової зйомки та встановлення меж земельних ділянок в натурі.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

 

  Сільський голова                                                                 Марина ПЛЕЧКО