Засідання постійної  комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

Від 10.12.2020 року

 

Присутні депутати:    Яворський О.В., Яндюк Н.І., Гонтаренко В.П., Мартиненко Л.І., Черепанський М.Д.,

Порядок денний:

  1. Про обрання заступника голови  постійної комісії  з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.
  2. Про обрання секретаря  постійної з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

 

    1. СЛУХАЛИ: Інформацію Гонтаренка В.П. про обрання заступника голови  постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту .

ВИРІШИЛИ: Обрати заступником  голови комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту – Яндюк Н.І.

 

(Результати голосування:   одноголосно).

 

    1. СЛУХАЛИ: Інформацію Гонтаренка В.П. про обрання секретаря  постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

 

ВИРІШИЛИ:  Обрати секретаря  постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту – Мартиненко Л.І.

 

(Результати голосування:   одноголосно).

 

 Голова комісії                                           В.П. Гонтаренко

 

 Секретар                                                    Л.І. Мартиненко